Ingebrande vogelpoep of boomhars op autolak? Vervelende kras of krassen op de auto? Of heeft u auto krassen opgelopen? Laat uw kras of krassen verwijderen bij Endes. Kleine krassen kunnen namelijk d.m.v. polijsten verwijderd worden. Krasverwijdering of lakherstel uit autolak is specialistisch werk.
 
In de loop der jaren kunnen autolakken dof worden of verkleuren.
Zonlicht, het weer, de wasstraat (wasstraatkrassen), maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige lakbehandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt. Autopoetsen is alijd de moeite waard.
 
Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van al het vuil en vet ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.
 
Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!
 
Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. De specialist van Ende’s Car Wellness reinigt niet alleen het plaatwerk, maar maakt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.
 
Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons "verzegeld" worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante FLON4000 beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak.
 
Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dat op, dan blijft de beschermlaag -ook bij regelmatig wassen- zijn werk doen.


Wilt u direct een online afspraak maken bij Endes Car Wellness? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.