Glansbescherming is voor een heleboel mensen een onbekend fenomeen. Het wordt daarom maar al te vaak afgedaan als onnodig en geldverspilling. Maar is dat ook echt zo?
 
Met de FLON4000 behandeling krijgt vervuiling nagenoeg geen kans zich te hechten aan de lak. De lak is niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans. 

Met FLON4000 behoudt de lak van uw auto 3 jaar zijn glans. Wij garanderen dan ook dat, indien uw lak binnen de garantieperiode van 3 jaar waarneembaar zijn glans verliest, Ende's Car Wellness de FLON4000 behandeling opnieuw uitvoert.
 
De lak van uw auto krijgt een uiterst hoogwaardig bescherming die nagenoeg onderhoudsvrij is. Het regelmatig wassen van uw auto met de speciale glansshampoo, volstaat voor een optimaal resultaat.
 
Na 12 maanden krijgt u bericht, dat uw auto toe is aan een 'glansinspectie'. Uw auto wordt dan uitvoerig op z'n glans gecontroleerd. Uiteraard geheel kosteloos!
 
Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak.
FLON4000 zorgt er voor dat de lak van uw auto voor een langere periode beter beschermt is en blijft tegen invloeden van buitenaf. Door het ultra lage wrijvingscoëfficiënt en spiegelglad oppervlak is er nagenoeg geen hechting van vervuiling op de lak van uw auto. 
 

FLON4000
 is geen 'lakpantser'. Er bestaat niet zoiets als een lakpantser. Het gaat hier eigenlijk altijd om een spraakverwarring. FLON4000 kan niet voorkomen dat er krassen op de lak komen. Het zorgt er wel voor dat er minder snel krassen op de lak komen!
 
 
 
Gemiddelde behandelduur: minimaal 1 werkdag


Wilt u direct een online afspraak maken bij Endes Car Wellness? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.