Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Autointerieur reinigen maandag 28 december 2015

Leder-, stof- of velour: op den duur is de bekleding van uw auto niet schoon meer. 
Het interieur van een auto heeft heeft nu eenmaal te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag , geuren enzovoorts wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw. 
De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- en foambehandeling plaats. Middels een shamporel- en foambehandeling zijn wij in staat bijna alle soorten vlekken uit het interieur van een auto te verwijderen. 
Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar. 
Het geheel wordt vervolgens afgewerkt met onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur. Middels onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur wordt het geheel tot in de diepste vezel gereinigd! Met als resultaat een vlekkeloos interieur. Uw auto ondergaat een ware stoombad en is nog nooit zo schoon en fris geweest! 
Met onze bekledingbeschermer ook wel bekledingverzegeling genaamd, blijft uw interieur veel langer schoon en krijgt vuil geen kans zich te hechten aan de bekleding en interieur. Middels impregneren van de bekleding en interieur wordt het geheel namelijk vuil- en waterafstotend gemaakt. Gegarandeerd! Informeer naar de mogelijkheden voor wat betreft auto interieur reinigen. Vlekken en vuil voorkomen is altijd beter dan genezen. Meer weten over onderhoud van uw autointerieur? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. 
Blog categorie: Interieur reiniging, Ontgeuren, Bekleding reparatie, Autoverzorging, Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.