Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Meest gestelde vragen
Wat is alternatief & voordelig kleinschadeherstel?

Kleine beschadigingen aan uw auto zijn door dagelijks gebruik bijna niet te vermijden. Schades die ook niet gemeld worden bij de schadeverzekeraar uit angst voor het verlies van de no-claim korting en stijging verzekeringspremie! Alternatief schadeherstel is er voor het herstellen van deze kleine beschadigingen aan uw auto. Sneller, voordeliger én zichtbaar mooier: Géén de- en montage van auto-onderdelen meer; Géén kleur- en glansverschillen Géén verlies van no-claim korting Dankzij deze innovatieve reparatiemethode en ons vakmanschap heeft u voortaan "lak” aan kleine schades. Ende's Car Wellness kent de volgende voordelige mogelijkheden voor kleinschadeherstel: Uitdeuken zonder te spuiten (Parkeerdeuk) Spot Repair Bumper reparatie Velg reparatie Bekleding reparatie Geurverwijderen Dashboard/ Kunststof reparatie Steenslag reparatie

Komen particulieren in aanmerking voor een abonnement?

Niet alléén bedrijven maar ook particulieren komen in aanmerking voor een abonnement. Géén wachtrij, géén wasstraatkrassen, géén vlekken, géén halfschone velgen, géén vieze deursponningen! Kortom: géén irritaties! Wij reinigen uw auto wel tot in de puntjes! Wanneer & hoe u het wilt. Voor een vast bedrag per maand bent u een heel jaar verzekerd van een schone & frisse auto. 100%.

Wat verstaan jullie onder een abonnement?

Een abonnement bij Ende's Car Wellness speelt in op de periodieke behoeften bij de autobezitter om tussentijds het optisch onderhoud van zijn/haar auto(s) grondig aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld (2-)wekelijks, maandelijks of net voor of na een jaargetijde of bij speciale aangelegenheden, waarvoor de auto er weer perfect uit moet zien. Voor een vast bedrag per maand kunt u (2-) wekelijks, maandelijks of seizoensgebonden gebruik maken van onze werkzaamheden. Uw voordeel is dat u dan tegen een extra voordelig tarief altijd verzekerd bent van een schone auto. Keer op keer. Klaar-terwijl-u-wacht/ vervangend vervoer/ haal- en breng service behoren tot de mogelijkehden. Informeer naar de mogelijkheden.

Doen jullie ook aan schadeherstel?

Schade aan uw auto door dagelijks gebruik is niet altijd te vermijden. Hoe voorzichtig u ook bent. Naast traditioneel schadeherstel kunt u bij Endes Car Wellness ook terecht voor slim & snel kleinschadeherstel. Met de nieuwste technologie worden hierbij kleine beschadigingen aan het interieur & exterieur van uw auto vrijwel onzichtbaar hersteld. Een nieuw onderdeel, zwaar gereedschap of overspuiten is hierbij niet nodig. Kortom een service die u tijd en geld bespaart!

Doen jullie ook einde-lease inspecties?

Door onze jarenlange ervaring met de verschillende leasemaatschappijen zijn wij bekend met de verschillende innameprotocollen. Met onze checklist voor einde-lease auto's verzorgen wij het gehele einde-leasetraject en controleren wij leaseauto's op meer dan 40 punten. Met als doel minimale kosten aan het einde van de looptijd van de leaseauto. Informeer naar de mogelijkheden.

Moet ik toestemming vragen aan mijn leasemaatschappij?

Neen. Zeker niet. Integendeel u bent als leaserijder veplicht uw leaseauto goed te onderhouden. U wordt geacht de leaseauto schoon & schadevrij te gebruiken en in te leveren.

Hebben jullie ook een behandeling voor leaseauto's?

Om naheffingen te voorkomen is het belangerijk dat een leaseauto gedurende de looptijd optisch goed wordt onderhouden. Bij Endes Car Wellness kunnen wij de leaserijder behulpzaam zijn bij maatwerk oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Doen jullie ook aan geurverwijderen?

Of het nu gaat om de nare geur van sigaretten, huisdieren of airco: sommige onaangename luchtjes kunnen hardnekkig zijn. Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren in het interieur 100% verwijderd. Ook de bacteriën in de ventilatiekanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet aan deze behandeling. Één vereiste is wel dat het interieur eerst grondig moet worden gereinigd. Dit om de eventuele oorzaak van de slechte en nare geuren weg te nemen. Vervolgens wordt de ozongenerator in de wagen geplaatst en wordt het interieur vol gepompt met ozon. Ozon heeft de capaciteit om alle slechte geuren op te nemen en zichzelf nadien te vernietigen. Uw auto ruikt na een geurbehandeling niet alléén fris maar is ook weer heerlijk fris! Gegarandeerd!

Doen jullie ook alleen het stofzuigen van een auto?

U kunt bij ons ook terecht voor uitsluitend het laten stofzuigen van uw auto. Om teleurstellingen en wachttijden te voorkomen raden wij het wel aan vooraf een afspraak te maken.

Hoe lang duurt een interieurbehandeling aan een auto?

Elk interieur van een auto is anders. Elk interieurbehandeling aan een auto is daarom ook anders. Een gemiddelde complete interieurbehandeling duurt ca. 150 minuten. Maar wilt u uw auto alléén gestofzuigd hebben, dan bent u met ca. 15 minuten klaar!

Wat is een interieurbehandeling?

Een interieurbehandeling bij Endes Car Wellness is veel méér dan alléén stofzuigen van het interieur. Bij een interieurbehandeling reinigen wij niet alléén het complete interieur dusdanig dat het interieur van uw auto weer als nieuw is, maar maken wij het middels een krachtige stoombehandeling van 180 graden Celsius , ook bacterie vrij. Wel zo belangerijk met de wetenschap dat wij jaarlijks vele uren doorbrengen in de auto en het dus belangerijk is dat de lucht die wij inademen schoon is!

Wat is "clayen" of lakreinigen?

Alle vervuiling die zich op de lak bevindt zal niet alléén de glansstaat en conditie van de lak verminderen, maar ook blijvend schade aanrichten en moet dus worden verwijderd! Men denkt vaak dat de auto schoon is na enkel en alleen wassen. Niets is minder waar. Bepaalde soorten vervuiling is niet met wassen alleen te verwijderen. Op autolak zit namelijk altijd vervuiling dat niet met gewoon wassen verwijderd kan worden. Het gaat om vervuiling zoals teer, hars, ijzerdeeltjes, verfnevel etc. Met een speciale klei of lakgum kan deze vervuiling wel worden verwijderd mits men dit tijdig laat doen. Tijdens het clayproces wordt met speciale klei in combinatie met een speciale vloeistof alle vervuiling die zich óp de lak bevindt verwijderd. Denk hierbij met name aan hars van bomen, verf- en teerspetters, industriële neerslag, insecten etc.etc. Kortom een bijzonder behandeling met maximaal resultaat!

Verwijderen jullie ook stickers en/of bedrijfsuitingen?

U kunt bij ons terecht voor het gespecialiseerd en milieuvriendelijk laten verwijderen van (reclame)stickers, bedrijfsuitingen en lijmresten op uw auto. Na het verwijderen van de sticker/reclame/bedrijfsuitingen wordt de lak machinaal gepolijst om de sticker- en lijmresten ook uit de lak te halen.

Hoe lang duurt een exterieur behandeling aan een auto?

Elk auto is anders. Niet elk exterieur behandeling is daarom hetzelfde. Een gemiddelde complete exterieur behandeling duurt ca. 150 minuten. Maar wilt u uw auto alléén gewassen hebben, dan bent u met ca. 15 minuten klaar!

Doen jullie ook alleen het wassen van een auto?

U kunt bij ons ook terecht voor alléén het wassen van de buitenzijde van uw auto. Wij wassen en drogen uw auto dan geheel krasvrij met de hand. U wilt periodiek uw auto handmatig laten wassen en drogen? Met onze klaar-terwijl-u-wacht service kunnen wij u altijd weer schoon & fris de weg op helpen. In het rubriek abonnementen leest u hier meer over.

Wat is het verschil tussen een wasstraat en jullie?

Wij gaan veel verder dan een autowasstraat. Bij een autowasstraat wordt uw auto oppervlakkig door een voorgeprogrammeerde machine gereinigd. Hierbij wordt de machine uitsluitend ingesteld naar de grootte van de auto en niet naar de bevuilingsgraad. Maar dat is toch de reden waarom u naar een autowasstraat rijdt, omdat de auto vies is? Daarom is het resultaat bij een autowasstraat bijna altijd teleurstellend. Ook worden bij een autowasstraat sterke alkalische (zure) produkten gebruikt voor een snelle reinigings resultaat. Want zo redeneert men: er staan nog wachtende achter u! Deze zure produkten tasten echter de beschermlaag van uw auto aan met als gevolg dat uw auto na een verloop van tijd niet meer glanst. Nog maar niet te spreken van de vele fijne wasstraatkrassen op uw auto. Doordat bij ons een medewerker de complete auto met de hand wast en gedurende de hele behandeling oog heeft voor wat hij doet, richten wij onze aandacht ongeacht de grootte van de auto op de vervuiling. Wij garanderen u daarom te allen tijde 100% resultaat. De machine wint het niet altijd van de mens. Bij Endes Car Wellness al zeker niet! Dit verklaart ook meteen het prijsverschil tussen een autowasstraat en ons bedrijf. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Een verrassende prijs!

Waarom is een exterieur behandeling belangrijk?

Ten onrechte wordt verondersteld dat een auto af-fabriek of door de dealer standaard wordt voorzien van een lakbescherming! Uw auto wordt veelal voorzien van een standaard poetsbehandeling welke in de meeste gevallen al na een week is uitgewerkt. Vanaf dat moment is de lak van uw auto dus onbeschermd tegen alle mogelijke invloeden van buiten af. Verkeersvuil, vogelpoep, boomhars, insecten, strooizout, zure regen, felle zonnestralen en zure chemicalien van de autowasstraten hebben vrij spel op de lak van uw auto. Een (periodieke) exterieur behandeling is daarom absoluut geen overbodige luxe en/of weggegooit geld! Integendeel u verdient uw kleine jaarlijkse investering in uw auto altijd terug bij de verkoop van uw auto, einde lease of onderhoud.

Komen particulieren in aanmerking voor een abonnement?

Niet alléén bedrijven maar ook particulieren komen in aanmerking voor een abonnement. Géén wachtrij, géén wasstraatkrassen, géén vlekken, géén halfschone velgen, géén vieze deursponningen! Kortom: géén irritaties! Wij reinigen uw auto wel tot in de puntjes! Wanneer & hoe u het wilt. Voor een vast bedrag per maand bent u een heel jaar verzekerd van een schone & frisse auto. 100%.

Hebben jullie abonnementen op maat voor bedrijven?

Afhankelijk van de behoefte van de klant kunnen wij maatwerk abonnementen leveren voor bedrijven. Alléén wassen of alléén stofzuigen. Alléén het interieur of alléén het exterieur. Bij Endes Car Wellness kan het allemaal. Uw rijdende visitekaart moet u schoonhouden.

Wat verstaan jullie onder een abonnement?

Een abonnement bij Ende's Car Wellness speelt in op de periodieke behoeften bij de autobezitter om tussentijds het optisch onderhoud van zijn/haar auto(s) grondig aan te pakken. Dit kan bijvoorbeeld (2-)wekelijks, maandelijks of net voor of na een jaargetijde of bij speciale aangelegenheden, waarvoor de auto er weer perfect uit moet zien. Voor een vast bedrag per maand kunt u (2-) wekelijks, maandelijks of seizoensgebonden gebruik maken van onze werkzaamheden. Uw voordeel is dat u dan tegen een extra voordelig tarief altijd verzekerd bent van een schone auto. Keer op keer. Klaar-terwijl-u-wacht/ vervangend vervoer/ haal- en breng service behoren tot de mogelijkehden. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat is alternatief & voordelig kleinschadeherstel?

Kleine beschadigingen aan uw auto zijn door dagelijks gebruik bijna niet te vermijden. Schades die ook niet gemeld worden bij de schadeverzekeraar uit angst voor het verlies van de no-claim korting en stijging verzekeringspremie! Alternatief schadeherstel is er voor het herstellen van deze kleine beschadigingen aan uw auto. Sneller, voordeliger én zichtbaar mooier: Géén de- en montage van auto-onderdelen meer; Géén kleur- en glansverschillen Géén verlies van no-claim korting Dankzij deze innovatieve reparatiemethode en ons vakmanschap heeft u voortaan "lak” aan kleine schades. Ende's Car Wellness kent de volgende voordelige mogelijkheden voor kleinschadeherstel: Uitdeuken zonder te spuiten (Parkeerdeuk) Spot Repair Bumper reparatie Velg reparatie Bekleding reparatie Geurverwijderen Dashboard/ Kunststof reparatie Steenslag reparatie

Doen jullie ook aan schadeherstel?

Schade aan uw auto door dagelijks gebruik is niet altijd te vermijden. Hoe voorzichtig u ook bent. Naast traditioneel schadeherstel kunt u bij Endes Car Wellness ook terecht voor slim & snel kleinschadeherstel. Met de nieuwste technologie worden hierbij kleine beschadigingen aan het interieur & exterieur van uw auto vrijwel onzichtbaar hersteld. Een nieuw onderdeel, zwaar gereedschap of overspuiten is hierbij niet nodig. Kortom een service die u tijd en geld bespaart!

Doen jullie ook einde-lease inspecties?

Door onze jarenlange ervaring met de verschillende leasemaatschappijen zijn wij bekend met de verschillende innameprotocollen. Met onze checklist voor einde-lease auto's verzorgen wij het gehele einde-leasetraject en controleren wij leaseauto's op meer dan 40 punten. Met als doel minimale kosten aan het einde van de looptijd van de leaseauto. Informeer naar de mogelijkheden.

Moet ik toestemming vragen aan mijn leasemaatschappij?

Neen. Zeker niet. Integendeel u bent als leaserijder veplicht uw leaseauto goed te onderhouden. U wordt geacht de leaseauto schoon & schadevrij te gebruiken en in te leveren.

Hebben jullie ook een behandeling voor leaseauto's?

Om naheffingen te voorkomen is het belangerijk dat een leaseauto gedurende de looptijd optisch goed wordt onderhouden. Bij Endes Car Wellness kunnen wij de leaserijder behulpzaam zijn bij maatwerk oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Doen jullie ook aan geurverwijderen?

Of het nu gaat om de nare geur van sigaretten, huisdieren of airco: sommige onaangename luchtjes kunnen hardnekkig zijn. Bij een ozonbehandeling worden alle slechte geuren in het interieur 100% verwijderd. Ook de bacteriën in de ventilatiekanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet aan deze behandeling. Één vereiste is wel dat het interieur eerst grondig moet worden gereinigd. Dit om de eventuele oorzaak van de slechte en nare geuren weg te nemen. Vervolgens wordt de ozongenerator in de wagen geplaatst en wordt het interieur vol gepompt met ozon. Ozon heeft de capaciteit om alle slechte geuren op te nemen en zichzelf nadien te vernietigen. Uw auto ruikt na een geurbehandeling niet alléén fris maar is ook weer heerlijk fris! Gegarandeerd!

Wat is een interieurbehandeling?

Een interieurbehandeling bij Endes Car Wellness is veel méér dan alléén stofzuigen van het interieur. Bij een interieurbehandeling reinigen wij niet alléén het complete interieur dusdanig dat het interieur van uw auto weer als nieuw is, maar maken wij het middels een krachtige stoombehandeling van 180 graden Celsius , ook bacterie vrij. Wel zo belangerijk met de wetenschap dat wij jaarlijks vele uren doorbrengen in de auto en het dus belangerijk is dat de lucht die wij inademen schoon is!

Wat is "clayen" of lakreinigen?

Alle vervuiling die zich op de lak bevindt zal niet alléén de glansstaat en conditie van de lak verminderen, maar ook blijvend schade aanrichten en moet dus worden verwijderd! Men denkt vaak dat de auto schoon is na enkel en alleen wassen. Niets is minder waar. Bepaalde soorten vervuiling is niet met wassen alleen te verwijderen. Op autolak zit namelijk altijd vervuiling dat niet met gewoon wassen verwijderd kan worden. Het gaat om vervuiling zoals teer, hars, ijzerdeeltjes, verfnevel etc. Met een speciale klei of lakgum kan deze vervuiling wel worden verwijderd mits men dit tijdig laat doen. Tijdens het clayproces wordt met speciale klei in combinatie met een speciale vloeistof alle vervuiling die zich óp de lak bevindt verwijderd. Denk hierbij met name aan hars van bomen, verf- en teerspetters, industriële neerslag, insecten etc.etc. Kortom een bijzonder behandeling met maximaal resultaat!

Is een ingebrande vogelpoepvlek te verwijderen?

Vogelpoep moet je echt direct verwijderen van de lak om inbranding te voorkomen. Doet u dit niet, dan zal je deze plek altijd blijven zien. Vogelpoep bevat namelijk zure eigenschappen welke funest is voor uw autolak. Zorgt er daarom voor dat u bijvoorbeeld altijd een flesje vloeibaar was in de auto hebt liggen met een microvezel doek. Even inspuiten en de doek erop leggen. De vogelpoep er absoluut niet afwrijven. In de vogelpoep zit zand en restjes van zaadjes en deze maken weer krassen. Vogelpoep kan minder zichtbaar worden gemaakt door "clayen”. Ingebrande vogelpoep is alléén te verwijderen middels microfijn schuren en polijsten met een machine, als tijdig actie wordt ondernomen!

Hoe lang duurt een exterieur behandeling aan een auto?

Elk auto is anders. Niet elk exterieur behandeling is daarom hetzelfde. Een gemiddelde complete exterieur behandeling duurt ca. 150 minuten. Maar wilt u uw auto alléén gewassen hebben, dan bent u met ca. 15 minuten klaar!

Doen jullie ook alleen het wassen van een auto?

U kunt bij ons ook terecht voor alléén het wassen van de buitenzijde van uw auto. Wij wassen en drogen uw auto dan geheel krasvrij met de hand. U wilt periodiek uw auto handmatig laten wassen en drogen? Met onze klaar-terwijl-u-wacht service kunnen wij u altijd weer schoon & fris de weg op helpen. In het rubriek abonnementen leest u hier meer over.

Wat is het verschil tussen een wasstraat en jullie?

Wij gaan veel verder dan een autowasstraat. Bij een autowasstraat wordt uw auto oppervlakkig door een voorgeprogrammeerde machine gereinigd. Hierbij wordt de machine uitsluitend ingesteld naar de grootte van de auto en niet naar de bevuilingsgraad. Maar dat is toch de reden waarom u naar een autowasstraat rijdt, omdat de auto vies is? Daarom is het resultaat bij een autowasstraat bijna altijd teleurstellend. Ook worden bij een autowasstraat sterke alkalische (zure) produkten gebruikt voor een snelle reinigings resultaat. Want zo redeneert men: er staan nog wachtende achter u! Deze zure produkten tasten echter de beschermlaag van uw auto aan met als gevolg dat uw auto na een verloop van tijd niet meer glanst. Nog maar niet te spreken van de vele fijne wasstraatkrassen op uw auto. Doordat bij ons een medewerker de complete auto met de hand wast en gedurende de hele behandeling oog heeft voor wat hij doet, richten wij onze aandacht ongeacht de grootte van de auto op de vervuiling. Wij garanderen u daarom te allen tijde 100% resultaat. De machine wint het niet altijd van de mens. Bij Endes Car Wellness al zeker niet! Dit verklaart ook meteen het prijsverschil tussen een autowasstraat en ons bedrijf. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. Een verrassende prijs!

Waarom is een exterieur behandeling belangrijk?

Ten onrechte wordt verondersteld dat een auto af-fabriek of door de dealer standaard wordt voorzien van een lakbescherming! Uw auto wordt veelal voorzien van een standaard poetsbehandeling welke in de meeste gevallen al na een week is uitgewerkt. Vanaf dat moment is de lak van uw auto dus onbeschermd tegen alle mogelijke invloeden van buiten af. Verkeersvuil, vogelpoep, boomhars, insecten, strooizout, zure regen, felle zonnestralen en zure chemicalien van de autowasstraten hebben vrij spel op de lak van uw auto. Een (periodieke) exterieur behandeling is daarom absoluut geen overbodige luxe en/of weggegooit geld! Integendeel u verdient uw kleine jaarlijkse investering in uw auto altijd terug bij de verkoop van uw auto, einde lease of onderhoud.

Komt Ende's ook bij mij voor de deur?

Neen. Ende's is voor consumenten gestopt met het aanbieden van op locatie services.

Is Ende's ook op zaterdag en zondag geopend?

Op de zaterdagen zijn uitsluitend op afspraak geopend. Alle zondagen en reguliere feestdagen zijn wij gesloten.

Kan ik mijn auto ook in de avond brengen?

Op onze vestiging in Breda hebben wij een zgn. sleutelbrievenbus. U kunt daar de sleutels inwerpen. U wordt geadviseerd uw auto aan het pand te parkeren. Zorgt u er ook voor dat wij in het bezit zijn van uw contactgegevens. LET OP: Ende's draagt geen enkel verantwoordelijkheid voor sleutels die door de gewone brievenbus worden geworpen en/of schade veroorzaakt aan uw auto door toedoen van derden.

Zijn de prijzen van Ende's inclusief BTW?

De genoemde prijzen op onze website zijn consumenten- en vanaf prijzen en tevens inclusief 21% BTW.

Kan ik de afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren tot 18 uur voor het tijdstip van de afspraak. Doet u dit echter op het allerlaatste moment, dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren hiervoor 10% van het bedrag van de afgesproken dienstverlening.

Hoe kan ik betalen bij Ende's?

Bij Ende's kunt met zowel pinpas als contant geld betalen. Betaling op rekening is niet mogelijk.

Hoe maak ik een afspraak bij Ende's?

U kunt als particuliere klant reserveren op een voor u geschikte dag. Wij adviseren altijd een voorinspectie om vast te stellen of een behandeling wel mogelijk is of wat de exacte kosten zullen zijn. Dit om teleurstellingen en discussies op de dag van de behandeling voor te zijn. Natuurlijk kunt ook telefonisch een afspraak maken. Onze medewerkers plannen uw auto graag in!

Zijn alle schades geschikt voor alternatief schadeherstel?

Neen. Elk schade is anders en niet alle schades zijn geschikt voor alternatieve schadeherstel. Per schadegeval dient dus gekeken te worden naar de te herstellen schade en een herstelplan worden opgemaakt.

Waarom is alternatief schadeherstel voordeliger?

Alternatieve schadeherstel = slimmer & sneller schadeherstel. Integenstelling tot traditioneel schadeherstel worden er bij deze nieuwe manier van schadeherstel géén gebruik gemaakt van energie verslindende spuit/droogcabines, nieuwe onderdelen, dure calculatie programmas en duur materieel. Doordat wij werken met het "no show" beginsel en schades bewust klein worden gehouden kunnen de besparingen op schadeherstellingen oplopen tot wel 70%. Informeer naar de mogelijkheden.

Zijn jullie bekend met de verschillende innameprotocollen?

Elk leasemaatschappij heeft een eigen innameprotocol. Een innameprotocol is een overzicht van voorwaarden waar een leaseauto optisch aan moet voldoen bij het inleveren door de leaserijder. Voldoet de leasauto niet aan deze optische voorwaarden dan kan de leasemaatschappij een naheffing/boete opleggen. Deze boete kan oplopen tot wel honderden euro's.

Doen jullie uitsluitend een compleet interieurbehandeling?

Nee. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei andere reinigings- en reparatiebehandelingen aan het interieur van uw auto. Dus wilt u slechts 1 stoel gereinigd hebben, dan kan dat ook bij ons.

Geven jullie garantie op de werkzaamheden?

Op al onze herstelwerkzaamheden zijn de Focwa garantiebepalingen van toepassing. Dat wil zeggen dat u altijd 2 jaar garantie krijgt op onze herstelwerkzaamheden. Uitgangspunt is dat u op standaard schoonmaakwerkzaamheden geen garantie krijgt. Echter bij Ende's hebben wij de " tevredenheidsgarantie". Wij garanderen dat u tevreden bent. Mocht onverhoopt het werk niet aan uw verwachtingen voldoen dan laat u ons dat weten en wordt het indien mogelijk gecorrigeerd , ofwel betaald u ons niet in het geval wij niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Kunnen jullie boomhars van mijn auto verwijderen?

Als uw auto onder bomen heeft gestaan, is het mogelijk dat uw auto onder de harsplekken zit. U herkent hars aan de plakkerige, doorzichtige of witte druppels op de lak. Na uitdroging worden dit harde witte plakkaten die de lak beschadigen. Ook kleine bruine puntjes kunnen duiden op harsbeschadigingen. Door deze puntjes voelt de lak ruw aan. Boomhars kan minder zichtbaar worden gemaakt door "clayen”. Ingebrande boomhars is alleen te verwijderen middels microfijn schuren en polijsten met een machine, als tijdig actie wordt ondernomen!

Reinigen jullie cabriodaken?

Cabriodaken kunnen door algen groen worden, vervuilen en verkleuren. Op sommige punten kan eveneens de waterdichtheid zijn aangetast. Na analyse van materiaal, kleur en staat van een cabriodak wordt deze grondig gereinigd en geïmpregneerd. Indien nodig verfrissen wij ook de kleur. Daarna wordt een waterafstotende en UV-bestendige laag aangebracht. De cabriodak is weer als nieuw en kan weer jaren mee.

Hoe krijg ik de lak van mijn auto weer in topconditie?

Een machinale polijstbehandeling is voor iedereen een aanrader om uw lak weer in top conditie te krijgen. Deze behandeling is een van de meest intensieve en beste behandeling die uw auto kan ondergaan. Met deze behandeling wordt door middel van een polijstmachine en zeer duurzame silicone vrije producten van de best mogelijke merken, als Meguiars, 3M en Farecla, een minuscuul laagje van de lak verwijderd. Lichte krasjes in de lak (denk dan aan nagelkrasjes, wasstraatkrassen enzovoort ) zullen daarmee verwijderd kunnen worden. Door middel van verschillende stappen in het polijstwerk is het mogelijk tot het beste resultaat te komen. Dit proces vergt echter wel vakmanschap en tijd. Let op! Wanneer u de kras voelt met uw nagel, is de kras vaak al te diep om te verwijderen.

Hebben jullie vervangend vervoer?

Bij Endes Car Wellness hebben wij, tegen een kleine vergoeding, de beschikking over vervangend vervoer. Naast vervangend vervoer hebben wij ook een gratis haal-brengservice.

Werken jullie uitsluitend op afspraak?

Om teleurstellingen of wachttijden te voorkomen werken wij in principe op afspraak. Vindt u het echter niet erg om te blijven wachten in onze wachtruimte met gratis koffie & WIFI dan kunt u bij ons ook zonder afspraak terecht.

Wie moeten er gebruik maken van onze diensten?

Liefhebbers die hun voertuig in optimale staat willen houden!! Maar zeker minstens zo belangrijk is de bijdrage van (exterieur&interieur) verzorging voor het behoud van de waarde van uw voertuig!! Een volledige opknapbeurt "kost" dan misschien wel € 149,00 maar wordt makkelijk terug verdient door een waardestijging van uw voertuig van minimaal € 500,00!! Niet alleen ziet de auto er beter uit, hij wordt dus ook sneller verkocht !! Maar wie rijdt er nu simpelweg niet graag in een mooie & schone auto?

Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.