Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Parkeerdeuk of kras? woensdag 9 december 2015

Een kleine parkeerdeuk, we kennen het allemaal en niemand zit er op te wachten. Gelukkig is daar wat aan te doen. Met dank aan spotrepair – ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd – kunnen veel van deze deukjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. 
Een deukje wat veroorzaakt wordt door voorwerpen die niet erg scherp zijn, veroorzaken geen lakschade. Hierdoor is het gemakkelijk om een parkeerdeukje te laten verwijderen, zonder dat hierbij spuitwerk aan te pas komt. Dit is niet alleen gemakkelijk te repareren maar is ook nog eens vele malen goedkoper dan het volledig laten spuiten van uw auto. 
Er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf; kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven gewoon niet te vermijden zijn. Vaak kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt – zonder hele onderdelen te vervangen. 
Dit zijn bijvoorbeeld: deukjes, krasjes, sterretjes, scheurtjes en gaatjes in bumpers, dashboard en in de bekleding. Vraag een offerte aan en wij informeren u graag of de schade aan uw auto in aanmerking komt voor klein schadeherstel. Dit soort klein schadeherstel garandeert een optimaal waardebehoud van uw auto! Vraag hier uw offerte aan. 
Blog categorie: Krasverwijdering, Parkeerdeuken, Bumperschade, Lak bescherming, Velgen reparatie, Schadeherstel 


Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.