Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Einde lease services

Aan het einde van uw autoleasetermijn moet u uw auto inleveren bij de autoleasemaatschapij volgens het lease-innameprotocol. Deze zal de auto controleren op schades die tijdens uw leaseperiode zijn veroorzaakt. Daarbij is de leasemaatschapij vaak niet mild in het beoordelen van de schades.

Ook is het zo dat iedere deuk of kras op verschillende delen van de auto als aparte schade wordt gezien en dat per geval uw eigen risico van ca. € 150,- in rekening wordt gebracht. Dat kan dus aardig oplopen.

Wees dat scenario voor en laat, enkele dagen/weken voor inlevering, de auto schadevrij maken door ons! U bent dan gegarandeerd goedkoper uit omdat de naheffing van de leasemaatschappij beduidend lager zal uitvallen.

De meeste leasemaatschapijen controleren o.a. op:

Krassen

Deuken

Schaafplekken op de bumpers

Kapotte/versleten bekleding

Algehele staat van de auto

Krassen in de ramen

Extreme vlekken of andere beschadigingen.

 

Garantie

Wij kunnen u op alle punten helpen. U krijgt bij deze dienst van ons 100% garantie dat u niet te maken krijgt met een nacalculatie/naheffing, mits u ons advies opvolgt! Mocht het wel het geval zijn, dan betalen wij deze nacalculatie/naheffing!

Wilt u direct een online afspraak maken bij Endes Car Wellness? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Einde lease services
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.