Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Krasverwijdering

Kleine lakschade opgelopen? Die worden door ons snel & vakkundig bijgewerkt.

Een kras kan, afhankelijk van de diepte en grootte van de kras, door onze specialisten op verschillende manieren hersteld worden. Met microfijn schuren en polijsten worden daarbij verbluffende resultaten behaald.

Er zijn 3 soorten krassen:

 

Lichte krassen kunnen door middel van polijsten en schuren hersteld worden. Lichte krassen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij het verkeerd wassen van de auto met een schuurspons in plaats van een autospons. Ook door vogeluitwerpselen kan de lak van uw auto beschadigd raken of kan er door de brandende zon een vlek in de lak ontstaan. Of wat te denken van struiken en heggen bij parkeerplaatsen? Ook deze laten hun sporen na op het lak van uw auto.

 

Oppervlakkige krassen verwijderen (= krassen die tot de primerlaag van de auto is doorgedrongen) vraagt om een uitgebreider herstelproces. De kras kan hersteld worden door opnieuw autolak in de kras te injecteren. Een computer bepaalt via de kleurcode de kleur van de lak om kleurverschil uit te sluiten. Een computergestuurde mengmachine maakt vervolgens de lak aan, waarna de beschadiging wordt geïnjecteerd met de aangemaakte kleur en gepolijst zodat je bijna niets meer van de beschadiging ziet. 

 

Diepere krassen kunnen vaak hersteld worden met "spot repair". Bij deze reparatiemethode worden kleine lakschades plaatselijk bijgespoten, waardoor een kras verwijderen van uw auto relatief lage kosten met zich meebrengt. Indien u van deze methode gebruik wilt maken mag de kras niet groter zijn dan 30 bij 30 centimeter (A4 papierformaat). Deze herstelmethode werkt niet op de liggende delen van een auto!

 

Wanneer u een kras laat verwijderen door een FOCWA herstelbedrijf krijgt u tevens 2 jaar garantie op de reparatie.

Wilt u direct een online afspraak maken bij Endes Car Wellness? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Krasverwijdering
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.