Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Parkeerdeuk herstel

Gemene parkeerdeuk? Kleine lakschade opgelopen? Die kunnen wij snel en vakkundig bijwerken. Wij herstellen deuken die ontstaan zijn als gevolg van een botsing, parkeerschade, steenslag of hagelschade. Ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd.

Parkeerdeuken zijn meestal eenvoudig te herstellen. Als de lak niet beschadigd is, kan de expert de auto uitdeuken zonder deze te hoeven spuiten. De grootte van de deuk kan dan variëren van het formaat van een golfbal tot een voetbal. Met speciaal gereedschap kan de monteur de kleine deuk eruit "masseren".

Uw auto uitdeuken zonder deze te hoeven spuiten heeft een aantal voordelen. Zo treedt er geen kleurverschil op in de lak, want de originele fabriekslak blijft behouden. Het is milieuvriendelijk omdat geen gebruik wordt gemaakt van lak. Ook kan de schade snel gerepareerd worden en hoeft uw auto niet naar een speciaal schadeherstelbedrijf. Uiteraard is auto uitdeuken zonder te spuiten een stuk goedkoper dan uitdeuken met spuiten.

U kunt zo tot wel 80% op de kosten besparen!


Wilt u direct een online afspraak maken bij Endes Car Wellness? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Parkeerdeuk herstel
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.