Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Reparatie velgen

Autovelg reparatie? Stoeprandschade met de autovelg? Kleine lakschade opgelopen? Het wordt door ons snel en vakkundig bijgewerkt.

 

Het kan voorkomen dat de velgen van uw auto schade oplopen, bijvoorbeeld door het raken van een stoeprand. De meeste soorten schade kan door velgen reparatie weer hersteld worden.

 

Is de schade aan uw velg groter? Geen probleem! Wel zijn wij dan genoodzaakt de hulp van specialisten in te roepen.

Door onze vaste reparateurs kunnen kromme of gedeukte velgen in veel gevallen weer kaarsrecht gemaakt worden door deze te richten. Met behulp van speciale richtapparatuur worden de velgen gerepareerd met een nauwkeurigheid van enkele tienden millimeters. Wanneer er scheuren in de velg zijn ontstaan bestaat de velgen reparatie uit het dichtlassen van de scheur.

Zo kunnen deze reparateurs velgen tevens polijsten en spuiten, waardoor eventuele nog zichtbare schade onzichtbaar wordt gemaakt. Wanneer uw velgen door oxidatie aangetast of verweerd zijn kunnen deze tevens in de originele staat hersteld worden door middel van het stralen en spuiten van de velgen.

  

Wilt u direct een online afspraak maken bij Endes Car Wellness? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Reparatie velgen
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.