Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Mijn jonge kinderen hadden op vakantie verschillende keren met hun vingertjes, die met zonnemelk waren ingesmeerd, afdrukken op onze nieuwe auto gemaakt. Het was beter geweest als we het er steeds gelijk hadden afgeveegd, want na de vakantie ging het er helemaal niet meer af. Het leek er wel ingebrand en we vreesden dat de enige optie het overspuiten van de auto was. De dealer waar wij het normale onderhoud laten doen, verwees ons naar Endes Car Wellness. Voor een relatief klein bedrag hebben zij er alles af kunnen krijgen en blinkt onze auto weer als nieuw. "

  Jos

 • "Goede voorinformatie, juist offerte, correct afspraken nagekomen en werkzaamheden tip top uitgevoerd"

  Peter Mathijssen

 • "Zeer goede informatie. Juiste prijs-offerte. Auto ziet er weer als nieuw uit. Zelfs de auto ruikt van binnen als nieuw. Krassen weggepoetst. Uitermate tevreden. Zal iedereen adviseren van Uw diensten gebruik te maken. van Ginneke Breda"

  J.C. van Ginneke Breda

 • "Na 7 jaar was mijn auto wel eens aan een echte poetsbeurt toe, en daar had ik zelf geen zin in om het te doen. Prijsopgave en afspraak bij Endes gemaakt, oa omdat de website er zeer verzorgd en professioneel uitzag. Die uitstraling maken ze ook echt waar. Auto ziet er weer nagenoeg nieuw uit, ben helemaal tevreden."

  Tom R

 • "Gisteren interieur en buitenkant laten reinigen, alle vlekken van vorige eigenaar eruit! Lekker fris en schoon! Aanrader!""

  Marie

 • "Auto (occasion) direct na aankoop bij dealer door Endes Breda laten behandelen. Dealers kunnen hier een wel voorbeeld aan nemen, of ter behandeling aanbieden bij Endes. Dealers jullie doen het niet slecht, alleen Endes doet het ietsje beter.""

  Anoniem

 • "Perfecte oplossing vooral een nieuwe auto. Deze manier van een beschermde laag aanbrengen aan de buitenkant met de hand is een zware klus en respect voor de mensen die dat willen doen dag in dag uit. Ben blij dat is gedaan. En nog garantie en speciale shampo erbij.""

  Laura

 • "Na 7 jaar was mijn auto wel eens aan een echte poetsbeurt toe, en daar had ik zelf geen zin in om het te doen. Prijsopgave en afspraak bij Endes gemaakt, oa omdat de website er zeer verzorgd en professioneel uitzag. Die uitstraling maken ze ook echt waar. Auto ziet er weer nagenoeg nieuw uit, ben helemaal tevreden."

  Tom R

 • "Vandaag mijn 2ehands aangeschafte Polo uit 2011 opgehaald bij Ende's met Showroom ready behandeling. In één woord WOW!!! Ik heb gewoon een splinternieuwe auto! Tevens vroeg ik of de auto een nachtje mocht blijven staan om de Ozonbehandling wat langer te laten doorwerken. Dat was geen probleem!. Alle nare geurtjes zijn nu compleet verdwenen uit mijn auto en hij ruikt weer als nieuw! Het geeft toch een fijn gevoel als je een auto van iemand anders overneemt dat de auto als nieuw ruikt en voelt. Top gedaan Ende's!!"

  Mirelle

 • "Super tevreden over dit bedrijf! Onze peugeot Boxer was dof en niet meer mooi van kleur. Hij is goed ondertanden genomen, en aan het einde van de dag kon ik de auto ophalen, helemaal gepoetst en gepolijst, met op de glans maar liefst 3 jaar garantie! Onze auto is weer als nieuw, en raad iedereen dit bedrijf aan, super service, in omze auto stond ook nog een onderhouds autoshampoo! Mensen ga zo door!"

  E.van Wanrooij

 • "Spotrepair laten doen zeer mooi resultaat!! Schade niet meer te zien. En ze hebben gelijk de auto gewassen!"

  K.M Cheung

 • "Zeer goede service!! Auto ziet er als nieuw uit"

  Mr. Leung

 • "Na vijf jaar was de auto wel aan een poetsbeurt toe. Steenslag op de motorkap, vuile motor, siervelgen, parkeerschade.Van binnen en buiten is de auto helemaal schoongemaakt en gepoetst. De auto ziet er weer als nieuw uit! Onze complimenten aan Endes. We nemen gelijk een abonnement voor de maandelijkse was- en poetsbeurt"

  Van Alphen

 • "Voor de tweede keer een poets/interieur en leer behandeling laten uitvoeren in Dordrecht. Als nieuw,super gedaan Ali."

  Rivertrans B.V.

 • "Ongeveer 11 maanden geleden spotrepair en een Safeview behandeling laten doen. Lak was perfect, daarnaast werd de auto ook gewassen. Doen ze gewoon! De Safeview coating doet wat het beloofd, en blijft ook net zolang zitten als beloofd: de auto wordt wekelijks gewassen en de coating zit nog op alle ruiten. Enkel op de achterruit lijkt deze inmiddels uitgewerkt. Een échte aanrader!"

  Cai

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.