Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Ik wilde mijn 11 jaar oude BMW cabrio volledig laten behandelen zodanig dat ie er weer als nieuw zou gaan zien. Ik had een 3-tal bedrijven uitgezocht en gecontacteerd. Op basis van de eerste reacties stak Endes Car Wellness Breda er al bovenuit. Snel, duidelijk en gedetailleerd werd de behandeling uiteengezet. Al op korte termijn kon een afspraak worden gemaakt. Ik heb mijn auto gebracht en een leenauto meegekregen. En de fantastische Stephanie zorgt ervoor dat alles netjes volgens afspraak en op tijd geregeld wordt. Het resultaat is formidabel. De lak, de velgen, het interieur, de cabriokap, de hardtop, alles is onder handen genomen en het ziet er inderdaad uit als nieuw. "

  Marcel van Tol

 • "De kap van mijn cabriolet is weer als nieuw! Er zaten hardnekkige plekjes op die ik zelf niet meer kon verwijderen. Nu is ie weer gereinigd en beschermd. Helemaal top!"

  anoniem saab

 • "Wat een topservice! Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een interieuropfrisbeurt. Auto voelt en ruikt weer als nieuw!"

  Pieter

 • "Zeer tevreden over het polijsten van mijn koplampen. Prima service, snelle dienstverlening, goed meedenken en het resultaat is uitstekend in Dordrecht"

  Jan

 • "Voor een reparatie aan de bekleding in de deur ben ik in eerste instantie naar de Endes vestiging in Breda gereden. Na kort en duidelijk advies besloten om de reparatie door Endes te laten herstellen. Omdat ik mijn auto ook wel eens goed wilden laten reinigen heb ik een combideal gesloten. Naast de reparatie zou mijn auto ook 'showroomklaar' gemaakt worden. Na een volledige werkdag kon ik mijn auto al ophalen. De reparatie is heel netjes gedaan. Haast onzichtbaar. Het showroomklaarmaken bleek ook echt de moeite waard. Elk hoekje en kiertje is met zorg schoongemaakt. Heb er 2 maanden later nog dagelijks plezier van. Kortom fijne ervaring die ik iedereen aan kan raden."

  Breda

 • "Profesioneel bedrijf, goede kwaliteit, komen afspraken na. Prijs / kwaliteit in verhouding."

  George K.

 • "Nou het was weer een feest om de auto op te halen hij zag er niet uit en is nu weer als nieuw. Vriendelijke mensen je wordt netjes geholpen, en voor een nette prijs heb ik weer een nieuwe auto. Allemaal bedankt helemaal top Groetjes Leo kops"

  Reflex.B.v. L. Kops

 • "Na een aanvankelijke fout in de planning (keurig en vriendelijk opgelost) is mijn auto vanwege 'n deukje en wat lakschade op visite geweest bij Endes. Meteen maar de binnenkant en buitenkant goed onder handen laten nemen. Buiten ziet alles er keurig uit, binnen zijn wat plekjes vergeten. Ik ben tevreden en zal zeker terugkomen! De enige negatieve ervaring is dat je bij Endes contant moet betalen. Het staat duidelijk op de balie, maar ik was het blijkbaar vergeten. Een medewerkster van Endes heeft mij naar een pinautomaat gebracht, en dat was een goede oplossing, maar betaling rechtstreeks vanaf mijn bankrekening zou toch wel mijn voorkeur hebben. 'Een pinautomaat is te duur,' zei de baliemedewerker... Misschien zijn jullie te goedkoop? "

  anoniem

 • "Zo! Auto is méér dan showroomklaar! Lakschades aangetipt, alle kieren helemaal schoon, de randen onder de achterklep, onder de motorkap en de lijmresten van de stickers weg. Fantastisch! Zo kan zelfs een auto van 13 jaar oud er weer als nieuw uitzien. Fijn en snel geholpen. Echt een aanrader!"

  Sabine B

 • "Auto ziet er zeer netjes uit van binnen lekker fris gereinigd. Vriendelijk personeel en een zeer mooi resultaat bij Ende's Car Wellness te Dordrecht. Super tevreden een top bedrijf!! Zeker een aanrader."

  dhr. Schrouwen

 • "Ons rijdend visitekaartje weer als nieuw. TOP."

  dhr. van Rijswijk

 • "Al twee keer gebruik moeten maken van de service. Het wordt altijd snel en perfect gedaan. Een aanrader voor kleine schade reparaties."

  Mevr. van Gaasbeek

 • "Toyota Celica voor onze trouwdag onder handen laten nemen in Dordrecht. Bepaalde kunstof delen waren gebladderd en verder kon hij wel een schoonmaakbeurtje gebruiken. De afspraak maken met wat er nu precies gespoten moest worden en wanneer het nu klaar zou zijn ging een beetje moeizaam, maar het eindresultaat was volledig naar wens en keurig op tijd . Veel complimenten gehad en hij ziet er nog steeds erg mooi uit."

  E. Ströhmeijer

 • "Goede services, afspraak is afspraak, vriendelijk personeel en goed werk geleverd. Buiten het showroomklaar maken van de auto heb ik ook pitjes laten verwijderen met erg goede resultaten. De auto glanst en is strak als nieuw. Krasjes wegpoetsen valt iets tegen, je hoopt dat ze weg zijn maar zijn zeker minder zichtbaar maar niet onzichtbaar. Het wassen van de auto is eenvoudig nu de lak in de was staat en van alle verontreinigingen is ontdaan en eenvoudig om bij te houden. Wat mij betreft zeker een aanrader "

  een tevreden klant, Marc

 • "Ik heb mijn auto tweedehands gekocht. De kleur (donkerblauw) was een beetje dof geworden. Waarschijnlijk door veelvuldig langs de wasstraat te rijden. Endes heeft hem weer helemaal op en top gepolijst en ook de koplampen zijn onder handen genomen. Hij is weer als nieuw!"

  Bob

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.