Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Nadat er een kots incident had plaatsgevonden in mijn auto op andermans kosten mijn auto laten reinigen bij Endes Car Welness. Deze is uitstekend schoongemaakt. Mijn auto zag er weer als nieuw uit van binnen. Zeer tevreden over het resultaat zelfs een korte ozon behandeling uitgevoerd. Personeel is vriendelijk en professioneel. Zaak ziet er schoon en ruim uit. Heel erg bedankt voor jullie service."

  James

 • "Mijn auto weer als nieuw iedere maand als ik hem weer laat poetsen bij Endes. Super tevreden."

  Harry Edelman

 • "Net de Range Rover opgehaald en zag er werkelijk showroom nieuw uit! Goed gedaan Endes, aanrader voor de echte autoliefhebber."

  Robert Bisschops

 • "Ik heb mn erg vieze auto naar car welness dordrecht gebracht. En als NIEUW terug gekregen . Goede service en keurige afhandeling."

  vd brugge

 • "Ongeveer 3 x per jaar laat ik mijn BMW X1 door Endes volledig van binnen en buiten reinigen en poetsen, je krijgt de auto werkelijk als nieuw terug, klasse!!"

  Caroline Stockpoint Cosmetics

 • "Ik laat iedere twee weken mijn auto (via een abonnement) door Endes poetsen, en iedere keer staat de auto weer als nieuw bij! Ik kan het iedereen aanraden om dit ook te laten doen, niets dan lof voor de jongens van Endes Dordrecht!"

  Harry Norbruis Stockpoint Cosmetics

 • "De auto heeft zowel binnen als buiten als onder de motorkap de perfecte behandeling gekregen, bijna als nieuw. Geen detail overgeslagen ! Wat natuurlijk niet kan is mijn Volvo S40 in de duurste categorie plaatsen terwijl de Volvo V40/V50 een categorie goedkoper vermeld staan. Kom ik in de showroom in Dordrecht houdt men nog vol dat het klopt ook. Maar na het lezen van deze ervaring wordt het verschil meteen teruggestort. TOP ! Zo ga je met klanten om "

  E. Kleinkramer

 • "auto gebracht nadat er zonnebrand op gekomen was en dit te lang laten zitten, hierdoor doffe plekken op een zwarte auto. de auto ziet er weer uit als nieuw"

  Anoniem

 • "De auto heeft zowel binnen als buiten als onder de motorkap de perfecte behandeling gekregen, bijna als nieuw. Geen detail overgeslagen ! Wat natuurlijk niet kan is mijn Volvo S40 in de duurste categorie plaatsen terwijl de Volvo V40/V50 een categorie goedkoper vermeld staan. Kom ik in de showroom in Dordrecht houdt men nog vol dat het klopt ook. Jammer"

  E. Kleinkramer

 • "Onze auto had een grondige interieur beurt nodig. Nou dat hebben we geweten. Als nieuw. Hoeft niet elke maand te gebeuren, maar een volgende keer kom ik hier zeker weer terug. Onze complimenten. "

  Beinema Financieel Advies

 • "In 1 woord - grandioos. Auto is weer als nieuw. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling Top!"

  Jos

 • "Vanmiddag me auto opgehaald. Ze stond te stralen in de zon. Weer zeer tevreden met het resultaat. Erg vriendelijk personeel en snelle service. Van binnen en van buiten is ze weer als nieuw, kom maar op met de zomer!!! "

  Esmeralda Pieters

 • "Net mijn auto opgehaald bij Endes in Dordrecht Mercedes 350 cabrio, exterieur en dak laten reinigen helemaal top. Ziet er weer keurig uit voor de zomer. Uitstekende service. Het geld dubbel en dwars waard. Dak weer helemaal schoon, en zelfs een vieze zwarte veeg op de bekleding aan de binnenzijde van het portier helemaal schoon wat een service. "

  Bram Hochstenbach

 • "Auto ziet er zeer netjes uit of dat ie weer nieuw is. Zowel aan de binnen als de buitenkant top top! Endes denkt ook met de klant mee. Nadat de auto geleverd was, belden ze me op voor lak bescherming. Hier geen gebruik van gemaakt vanwege dat auto misschien volgend jaar vervangen gaat worden. Goed bezig dus...!"

  Erik

 • "Terwijl ik in de kantine kon doorwerken, met heerlijke koffie van het huis is mijn auto weer helemaal schoon van binnen. Wel even opletten dat je niet kan binnen bij het filiaal bij Dordrecht. Maar de eigenaar was zo vriendelijk om even met mij naar de pin te rijden. Kortom: Ze leveren topwerk bij Endes, met een super service."

  Marijn

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.