Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Goedenavond Ende's Car Wellness, Ik wil jullie heel erg bedanken voor het prachtwerk wat jullie hebben gedaan! Ik had nooit verwacht dat, dat vieze ding er zo mooi uit kon zien. Kon wel huilen toen ik het zag haha! Toen ik het had over schoonmaken kwam papa al meteen met het advies om naar jullie toe te gaan. Jullie zijn te vertrouwen en leveren goed werk. Nou, dat is bewezen! Ik ben vanavond al op pad geweest en ben gewoon verliefd op me auto haha! Heeeeeeeeel erg bedankt! Ik weet jullie de volgende keer te vinden! Groeten Marlinde Frijters."

  Marlinde Frijters

 • "Ik ging vandaag mijn auto ophalen ik was blijverrast echt super zag mijn auto eruit. vd week ook het opeltje van mijn vriendin laten cleanen echt petje af mannen hij was direct verkocht toen er iemand voor kwam topstaat zag hij er uit hartelijk bedankt ook de klantvriendelijkheid is perfect ik zal het iedereen aanraden daar je auto naar toe te brengen Mijn escallade is weer als nieuw Groeten alwin"

  Alwin

 • "Vorige week heb ik mijn Citroen C1 die aardig vervuild was naar Ende's Car Welness gebracht. Mijn auto stond te koop en moest dus showroom klaar gemaakt worden. Ondanks dat mijn auto regelmatig gebruikt was voor het vervoeren van honden was het niet nodig een meerprijs te betalen voor het reinigen van deze hondenhaartjes. De klantvriendelijkheid en het uiteindelijke resultaat van de behandeling waren top! De auto was zowel van binnen als buiten weer als nieuw. Kortom, een aanrader voor iedereen!"

  Dennis

 • "Onlangs heb ik een auto bij U laten reinigen. Deze auto, een peugeot 308 Break, was al 4 jaar gebruikt voor het vervoeren van honden in de bagageruimte. Door omstandigheden moest de auto worden verkocht, maar met een door honden vervuild interieur lukte dat niet. Een grondige poetsbeurt door Uw professioneel bedrijf deed de auto van binnen en van buiten weer glimmen als nieuw !!! RESULTAAT: de auto was binnen 3 dagen verkocht en bracht nog een goede prijs op ook !!! Ik wil u hierbij bedanken voor alle inspanningen die U heeft gedaan aan mijn auto en een volgende auto wordt zeker door u onderhanden genomen voor ik hem te koop zet. Nogmaals mijn dank, J.B.Gladdines Breda"

  Jack Gladdines

 • "Mijn leasetermijn liep af en moest mijn auto weer inleveren na 3 jaar. Had op diverse delen schade steenslag, beschadiging velgen en wat kleine krassen. Ik heb de auto geheel laten behandelen en ik heb geen naheffing gehad van de leasemaatschappij! Daarnaast zag de auto er weer uit als nieuw, mijn nieuwe auto zal ik zeker regelmatig laten behandelen door Ende's."

  M. Brouwer

 • "Mijn wagen is niet de jongste meer en zag er ook zo uit. Na de complete reiniging bij Ende's zag ie er weer als nieuw uit!. Vooral de bekleding was erg schoon geworden en de muffe lucht was ook uit mijn auto verdwenen. Ik reed een week lang met een grote glimlach in mijn auto."

  Wim

 • "Door iemand anders zijn schuld had ik 2 vervelende schades. Een deukje in mijn voorscherm en iemand had met zijn trekhaak een gat in de achterbumper gemaakt. Ik reed hier al een tijdje mee door maar irriteerde me er wel aan. Je rijdt toch niet in een nette auto en dat terwijl ik zelf altijd heel zuinig ben op mijn auto. Bij Ende's heb ik beide schades laten repareren. Binnen twee dagen waren de twee schades verholpen en nog overgespoten ook. Ik zag er niks meer van. En als bonus hadden ze mijn auto ook nog eens gewassen en van binnen schoongemaakt en gestofzuigd... GRATIS! Ik ben heel erg tevreden en de service was zeer goed. Dank je wel!"

  Mevr. de Jong

 • "Door steenslag had ik op de motorkap van mijn Audi A6 uit 2012 twee grote beschadigingen. De verf was er tot op het metaal af. Ende's heeft de steenslag verholpen en er voor gezorgd dat er geen roestvorming ontstaat. 's Ochtends gebracht en 's middags al weer klaar. Perfect!"

  Antonio Barbaro

 • "Vier jaar in de auto gereden, en eigenlijk zelf best goed schoon gehouden. Maar deze schoonmaakbeurt is daar niet mee te vergelijken! Alsof hij zó uit de showroom kwam. Een bijzondere ervaring!! Geweldig gedaan en professioneel."

  Jos Pauw

 • "Ik wist niet wat ik zag, het was alsof hij net uit de showroom kwam. Ik had het gevoel dat ik in een nieuwe auto stapte. Goed gedaan."

  Sander Muijen

 • "Mijn Suzuki R Wagon ziet er weer prima uit. Ook de hoekjes en randjes zijn gedaan. Mijn complimenten jongens."

  André

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.