Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Geweldige service, klantvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig werk dat zijn maar enkele woorden die dit bedrijf typeren. Ik heb een vervelende kras op de achterklep van mijn auto laten verwijderen en ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik woon in Maastricht, maar heb graag een ritje naar Breda hiervoor over. Bedankt, Alexander."

  Alexander Godschalk

 • "Helaas de mooie teksten op de website over de velgen reparatie klopt niet. Volgens de meneer aan de balie in Dordrecht doet Endes car wellnes dit niet. Ook niet toen ik zie het staat wel op jullie website. Ok jammer , dan maar naar een echte velgen reparateur."

  Willem Poot

 • "Geweldige service en wat een klant vriendelijkheid! Mijn zakelijk auto heb ik gebracht omdat de auto naar rook stonk. Hebben ze er geprobeerd uit te halen maar na een tijd kwam de rook lucht weer terug, zonder problemen of extra kosten kon ik de auto weer brengen voor een 24uurs behandeling. En met effect!! Ik ben een paar weken later voor mijn privé auto ook weer naar endes gegaan en de auto zag er weer als nieuw uit! De auto heeft mij verkoop 1250,- meer opgebracht dan in eerste instantie werd betaald. Kortom een top bedrijf met een top service en zeer vakbekwaam personeel!!"

  Stephan

 • "Ook ik kan alleen maar enthousiast zijn over de service van Endes Car Welness Dordrecht. Mijn te vieze auto is helemaal omgetoverd tot een showroom exemplaar! Echt alles was aangepakt! Wat een trots om in zo'n glimmende auto te rijden. Echt een top service en zeker een aanrader!"

  Marina

 • "Ook ik kan alleen maar enthousiast zijn over de service van Endes Car Welness Dordrecht. Mijn te vieze auto is helemaal omgetoverd tot een showroom exemplaar! Echt alles was aangepakt! Wat een trots om in zo'n glimmende auto te rijden. Echt een top service en zeker een aanrader!"

  Marina

 • "Ik was die collega, die enthousiast geworden was van het verhaal van de Berlingo-rijder, en, hoewel ik uit Den Haag moet komen, had ik met met hem afgesproken om mijn auto door Endes in Dordrecht te laten reinigen. Nou, hij had niets teveel gezegd. Brandschoon, en de meeste krassen (niet alle, waren te diep) verwijderd. En ook onder de motorkap zag het er weer spic en span uit. Ik vond het bedrag reuze meevallen, zeker als je bedenkt dat je voor een Waxoyl behandeling op een nieuwe auto vaak al €150 moet betalen."

  Ger en

 • "Vandaag mijn mini cabrio opgehaald Geweldig een nieuwe auto echt niet te geloven. Mijn cabrio dak was wat groen uitgeslagen, heb weer een nieuw dak! Ook zijn de parkeerdeukjes verwijderd. Ben heel blij staat een glimmende mini op de oprit! De service was heel fijn . Afspraak maken online werkt prima. Volgende keer ga ik zeker weer naar endes."

  Fieke

 • "Wat een service! Na exact 6 jaar nog steeds heel blij met mijn auto kwam ik toch wel wat vuiltjes tegen die er bij in waren geschoten . Vandaag mijn spiksplinternieuw ogende auto opgehaald, echt alles is schoon, ruikt fris en helemaal tiptop in orde gemaakt. Kon helaas niet schuilen met mijn auto voor de onverwachte hagelbui. Maar weet nu waar we terecht kunnen over ...jaar."

  Diny

 • "Vorige week een sterk vervuilde bedrijfsauto naar Endes gebracht in de hoop deze toonbaar en netjes te kunnen laten maken voor de nieuwe berijder. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen! Ongelofelijk wat zij gedaan hebben. Wij zijn zeer tevreden en zullen in voorkomend geval zeker weer gebruik maken van Endes."

  Van Wijnen B.V.

 • "Gisteren mijn auto bij Ende's Car Wellness gebracht, wat een super ervaring!! Mijn auto is als nieuw! zo mooi! En de service is echt geweldig en gaat heel soepel, ik moest gewoon werken en kreeg een vervangende auto mee. Hartstikke bedankt Ende's Car Wellness, ik kom zeker terug :-)"

  Judith

 • "De bom opgehaald, en voor de tweede keer verrast worden door het mooie resultaat! Voor een kleine prijs, wordt de auto prachtig gepoetst. Nog wel een probleempje gehad m.b.t. een missende zijspiegel, maar dit werd alsnog goed opgelost door het bedrijf! Ik kan ieder aanraden om de auto te laten poetsen bij dit bedrijf, je auto zal netter zijn, dan wanneer deze uit de showroom kwam rijden. "

  Serge

 • "Vandaag mijn auto laten doen en na twee jaar kwam hij weer als nieuw te voorschijn een absolute aanrader"

  Johan

 • "Twee auto's ingeleverd (Ford Fiesta en Ford Focus) bij Endes. Goede service. De auto werd bij ons bedrijf opgehaald en eind van de middag weer afgeleverd. Ik hoefde zelf nergens hen. Klaar terwijl ik aan het werk was. De auto's zagen er weer als nieuw uit. De velgen waren superschoon. Van binnen ook heel schoon en weer lekker fris. Er zat zelfs een soort wax beschermlaag op de auto want het vuil blijft nu ook niet op de auto zitten. Valt er zo van af. Misschien voor sommige mensen veel geld maar wel echt de moeite waard."

  Anoniem

 • "Na de ontvangst van de auto van de leasemaatschappij was de auto compleet vervuild. Nadat Endes de auto heeft gecleaned is de auto weer als nieuw!"

  O. Dolk

 • "Vandaag is mijn auto 'showroom klaar' gemaakt, de verwachtingen zijn helemaal waargemaakt en eigenlijk ook overtroffen. De auto ziet, voelt en ruikt als nieuw, echt alles ziet er prima schoongemaakt uit. Ik heb ook gebruik gemaakt van de haal- en brengservice, verliep ook vlot en netjes, prima extra service!! Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, compliment!"

  Jelle

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.