Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "We hebben er twee auto's gebracht en ze zien er allebei weer als nieuw uit. Er zaten wat krasjes op een motorkap, maar die zijn helemaal weg. Perfecte service!"

  Ronald en Mariska

 • "Zojuist mijn TOYOTA IQ opgehaald. Kleine auto, maar grote klus voor de mannen van ENDES. De bestickering verwijderen en polishen van parelmoerlak. Ik ben erg tevreden met het resultaat; de IQ ziet er weer als nieuw uit zonder ook maar het kleinste spoortje van de belettering. Vakwerk mensen! En als dan ook je interieur nog 'even' is schoongemaakt dan kun je voor de service alleen maar een dikke 10 geven. Een echte aanrader dit bedrijf!"

  L. Kruijne

 • "Ben wat laat, op 2 februari heb ik mijn auto gebracht om de koffer bak te reinigen (frituurvet) ik ben zeer tevreden."

  Verstrepen

 • "Ruim een jaar geleden heb ik mijn camper door jullie laten schoonmaken en poetsen met een fantastisch resultaat. Eind jan. langsgegaan voor een controle- en schoonmaakbeurt met wederom een uitstekend resultaat Voor relatief weinig geld wordt mijn camper zo in conditie gehouden. Dit zal ik elk jaar laten doen. Tot volgend jaar dus."

  Leny

 • "Ik heb onze auto gebracht en geloof of niet het was een verschrikking overvol hondenharen niet meer gewoon de auto is 12 jaar oud bijna nooit wat aangedaan we hebben nu weer een nieuwe auto ongekend wat deze mensen hebben gepresteerd gewoon nee niet gewoon het is fantastisch goed. Als je auto wil laten promoot ik dit bedrijf ze leveren super service nog bedankt voor wat julli gedaan hebben met vriendelijke groet Leo"

  Reflex b.v Leo kops

 • "Vorige week mijn VW Up bij Endes in Dordrecht gebracht. In de auto was gerookt en er zaten vlekken op de bekleding. Na 1 dag kon ik mijn auto weer ophalen. De vieze rookgeur was weg en de binnenkant van de auto zag er uit alsof de auto net uit de showroom kwam. Een super service bij Endes in Dordrecht. "

  Joyce

 • "4 december 2014 mijn Peugeot 207 CC laten poetsen in Dordrecht. Ben weer een blij man, volgende jaar weer lekker cabrio rijden in een schone auto!! Endes komt zijn afspraken na en ik vind dat ze goede kwaliteit leveren en verstand van zaken hebben. Voor een volgende poetsbeurt kom ik zeker terug!!!"

  Edwin Bleeker

 • "Vandaag bij endes in breda geweest, de kia rio van mijn schoonouders kon ik overkopen, helaas had de auto door de jaren heen aardig wat zwarte plekjes en groene aanslag. Om 8 uur gebracht en 4 uur weer opgehaald. Het kost wat maar dan heb je ook wat! De auto ziet er weer als nieuw uit. Kortom ik ben een tevreden klant."

  Anoniem

 • "Vandaag mijn Opel Zafira opgehaald, ik had hem weggebracht voor een poetsbeurt. Tevens hebben ze de onderkant van mijn voorportier opnieuw gespoten. Het resultaat was echt top!!!. Het personeel is vriendelijk en je wordt op een correcte manier geholpen. Ik ga zeker nog terug."

  Patrick

 • "Mijn nieuwe aanwinst, een Opel Meriva, na een poetsbeurt aanschouwd te hebben was ik zeer verheugd en verrast. Mijn dank aan jullie deskundigheid ( en mede dank aan Hans Mol, een zeer goede vriend van Hilco Knol). Klasse, Arie Groeneweg"

  Arie Groeneweg

 • "onze opel gebracht en deze is zeer vakkundig gepoetst en in de was gezet het resultaat is fantastisch! personeel erg vriendelijk en behulpzaam een aanrader! "

  hans

 • "Vandaag mijn 10 jaar oude Mini Copper voor een grondige 'buiten' beurt weggebracht. Mijn witte dak was volledig aangeslagen door aanslag van de bomen. na de beurt heb ik mijn auto als nieuw op kunnen halen. Meer dan tevreden over het resultaat. Hij staat als nieuw weer te glimmen. Ik zal de service en zeker de klantvriendelijke benadering als zeer positief bij vrienden en bekenden aanraden. Top werk! dank jullie wel"

  Jacobine

 • "Heb ongeveer 1 week geleden me auto hier gebracht voor een lak beurt aangezien er veel krassen over de auto zaten. Eerder een afspraak gemaakt en daar tot een overeenkomst gekomen over de prijs. Het resultaat was verbluffend! Ik had het zelf niet zo goed verwacht, ze hebben meer gedaan dan ze beloven want zo zijn me velgen en banden ook schoongemaakt terwijl ik een deal had gemaakt over puur de lak. Maar meer is nooit verkeerd! Super top! "

  Mark

 • "Mijn net aangeschafte occasion Honda Civic Hybrid om 08:00 uur 's ochtends, waar de vorige eigenaar overduidelijk vaak mee door de wasstraat geweest was, ingeleverd voor een poetsbeurt van binnen en van buiten. Om 15:30 kon ik een prachtig glimmende auto ophalen die er als nieuw uit zag ! Keurig te woord gestaan en keurige afhandeling, hulde !"

  Johan

 • "Super service, mijn VOLVO V60 D6 weer helemaal als nieuw. Nette jongens, echt een aanrader! Na mijn 'showroom ready' behandeling gelijk maar even abonnement afgesloten."

  Joery

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.