Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Goede service en goed werk geleverd!"

  Van den Berg

 • "Vandaag mijn Jeep weer opgehaald na een diesel-ongelukje op het interieur. Super kwaliteit geleverd! Hij is weer als nieuw!"

  Mark van den Berg

 • "Ik heb voor de inruil van mijn C3 deze laten reinigen in filiaal Dordrecht. Zij hebben dat super gedaan, ook de motorruimte zag er weer spik en span uit. Ik denk dat het me minimaal € 750,00 extra inruil opgeleverd heeft. Ben erg tevreden en zal een volgende keer zeker weer gebruik maken van Endes Car Welness Dordrecht."

  Gerard Hamers

 • "Mijn jeep is weer showroomwaardig gemaakt door het team van ENDES. Er groeide bijna gras in zo erg was het. ik kende de auto niet meer terug. ik weet nu ook wat de oorspronkelijke kleur is. super. Als het weer zo ver komt, ga ik natuurlijk weer naar Endes. geweldig schoongemaakt en voor weinig geld!!"

  domaine d'heerstaayen

 • "Net mijn BMW opgehaald bij Endes Dordrecht, ik heb hem gebracht met een vervuild interieur en een rooklucht. Hij is weer als nieuw. Als extra service hebben ze de buitenkant gewassen en banden zwart gemaakt. Heb ik weer een nieuwe auto. Super kwaliteit geleverd en uitstekende service."

  Marius van der Hoeven

 • "Een schone auto is voor mij belangrijk. Het laten schoonmaken is véél leuker dan het zelf 'mogen' doen. Bij Endes Dordrecht wordt dat met zorg gedaan en daar maak ik nu al een jaar lang gebruik van. Na de eerste totaal reinigings en poets behandeling, eens per maand een schoonmaak beurt. Het bevalt mij iedere keer beter. Goed, snel en vriendelijk! "

  Frank de Ligt, Den Haag

 • "Een taxi van ons had vlekken in de bekleding. Is door Endes prima gereinigd en de bekleding zag er weer als nieuw uit. Prima en snel werk!"

  René

 • "Mijn Mini Cooper is wederom als nieuw! Fantastisch schoon zowel van binnen als buiten. Erg tevreden over het resultaat en de goede service! Zeker een aanrader"

  Sandra Valk

 • "We hebben er twee auto's gebracht en ze zien er allebei weer als nieuw uit. Er zaten wat krasjes op een motorkap, maar die zijn helemaal weg. Perfecte service!"

  Ronald en Mariska

 • "Zojuist mijn TOYOTA IQ opgehaald. Kleine auto, maar grote klus voor de mannen van ENDES. De bestickering verwijderen en polishen van parelmoerlak. Ik ben erg tevreden met het resultaat; de IQ ziet er weer als nieuw uit zonder ook maar het kleinste spoortje van de belettering. Vakwerk mensen! En als dan ook je interieur nog 'even' is schoongemaakt dan kun je voor de service alleen maar een dikke 10 geven. Een echte aanrader dit bedrijf!"

  L. Kruijne

 • "Ben wat laat, op 2 februari heb ik mijn auto gebracht om de koffer bak te reinigen (frituurvet) ik ben zeer tevreden."

  Verstrepen

 • "Ruim een jaar geleden heb ik mijn camper door jullie laten schoonmaken en poetsen met een fantastisch resultaat. Eind jan. langsgegaan voor een controle- en schoonmaakbeurt met wederom een uitstekend resultaat Voor relatief weinig geld wordt mijn camper zo in conditie gehouden. Dit zal ik elk jaar laten doen. Tot volgend jaar dus."

  Leny

 • "Ik heb onze auto gebracht en geloof of niet het was een verschrikking overvol hondenharen niet meer gewoon de auto is 12 jaar oud bijna nooit wat aangedaan we hebben nu weer een nieuwe auto ongekend wat deze mensen hebben gepresteerd gewoon nee niet gewoon het is fantastisch goed. Als je auto wil laten promoot ik dit bedrijf ze leveren super service nog bedankt voor wat julli gedaan hebben met vriendelijke groet Leo"

  Reflex b.v Leo kops

 • "Vorige week mijn VW Up bij Endes in Dordrecht gebracht. In de auto was gerookt en er zaten vlekken op de bekleding. Na 1 dag kon ik mijn auto weer ophalen. De vieze rookgeur was weg en de binnenkant van de auto zag er uit alsof de auto net uit de showroom kwam. Een super service bij Endes in Dordrecht. "

  Joyce

 • "4 december 2014 mijn Peugeot 207 CC laten poetsen in Dordrecht. Ben weer een blij man, volgende jaar weer lekker cabrio rijden in een schone auto!! Endes komt zijn afspraken na en ik vind dat ze goede kwaliteit leveren en verstand van zaken hebben. Voor een volgende poetsbeurt kom ik zeker terug!!!"

  Edwin Bleeker

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.