Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "De auto heeft zowel binnen als buiten als onder de motorkap de perfecte behandeling gekregen, bijna als nieuw. Geen detail overgeslagen ! Wat natuurlijk niet kan is mijn Volvo S40 in de duurste categorie plaatsen terwijl de Volvo V40/V50 een categorie goedkoper vermeld staan. Kom ik in de showroom in Dordrecht houdt men nog vol dat het klopt ook. Jammer"

  E. Kleinkramer

 • "Onze auto had een grondige interieur beurt nodig. Nou dat hebben we geweten. Als nieuw. Hoeft niet elke maand te gebeuren, maar een volgende keer kom ik hier zeker weer terug. Onze complimenten. "

  Beinema Financieel Advies

 • "In 1 woord - grandioos. Auto is weer als nieuw. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling Top!"

  Jos

 • "Vanmiddag me auto opgehaald. Ze stond te stralen in de zon. Weer zeer tevreden met het resultaat. Erg vriendelijk personeel en snelle service. Van binnen en van buiten is ze weer als nieuw, kom maar op met de zomer!!! "

  Esmeralda Pieters

 • "Net mijn auto opgehaald bij Endes in Dordrecht Mercedes 350 cabrio, exterieur en dak laten reinigen helemaal top. Ziet er weer keurig uit voor de zomer. Uitstekende service. Het geld dubbel en dwars waard. Dak weer helemaal schoon, en zelfs een vieze zwarte veeg op de bekleding aan de binnenzijde van het portier helemaal schoon wat een service. "

  Bram Hochstenbach

 • "Auto ziet er zeer netjes uit of dat ie weer nieuw is. Zowel aan de binnen als de buitenkant top top! Endes denkt ook met de klant mee. Nadat de auto geleverd was, belden ze me op voor lak bescherming. Hier geen gebruik van gemaakt vanwege dat auto misschien volgend jaar vervangen gaat worden. Goed bezig dus...!"

  Erik

 • "Terwijl ik in de kantine kon doorwerken, met heerlijke koffie van het huis is mijn auto weer helemaal schoon van binnen. Wel even opletten dat je niet kan binnen bij het filiaal bij Dordrecht. Maar de eigenaar was zo vriendelijk om even met mij naar de pin te rijden. Kortom: Ze leveren topwerk bij Endes, met een super service."

  Marijn

 • "Heb mijn pas aangeschafte Volvo 760 een showroombehandeling laten geven met een rookluchtbehandeling. Auto zag er weer uit als nieuw. Voor wat betreft de rooklucht was er nauwelijks verschil merkbaar."

  Ronald

 • "Goede service en goed werk geleverd!"

  Van den Berg

 • "Vandaag mijn Jeep weer opgehaald na een diesel-ongelukje op het interieur. Super kwaliteit geleverd! Hij is weer als nieuw!"

  Mark van den Berg

 • "Ik heb voor de inruil van mijn C3 deze laten reinigen in filiaal Dordrecht. Zij hebben dat super gedaan, ook de motorruimte zag er weer spik en span uit. Ik denk dat het me minimaal € 750,00 extra inruil opgeleverd heeft. Ben erg tevreden en zal een volgende keer zeker weer gebruik maken van Endes Car Welness Dordrecht."

  Gerard Hamers

 • "Mijn jeep is weer showroomwaardig gemaakt door het team van ENDES. Er groeide bijna gras in zo erg was het. ik kende de auto niet meer terug. ik weet nu ook wat de oorspronkelijke kleur is. super. Als het weer zo ver komt, ga ik natuurlijk weer naar Endes. geweldig schoongemaakt en voor weinig geld!!"

  domaine d'heerstaayen

 • "Net mijn BMW opgehaald bij Endes Dordrecht, ik heb hem gebracht met een vervuild interieur en een rooklucht. Hij is weer als nieuw. Als extra service hebben ze de buitenkant gewassen en banden zwart gemaakt. Heb ik weer een nieuwe auto. Super kwaliteit geleverd en uitstekende service."

  Marius van der Hoeven

 • "Een schone auto is voor mij belangrijk. Het laten schoonmaken is véél leuker dan het zelf 'mogen' doen. Bij Endes Dordrecht wordt dat met zorg gedaan en daar maak ik nu al een jaar lang gebruik van. Na de eerste totaal reinigings en poets behandeling, eens per maand een schoonmaak beurt. Het bevalt mij iedere keer beter. Goed, snel en vriendelijk! "

  Frank de Ligt, Den Haag

 • "Een taxi van ons had vlekken in de bekleding. Is door Endes prima gereinigd en de bekleding zag er weer als nieuw uit. Prima en snel werk!"

  René

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.