Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Auto was al mooi maar die vervelende krassen door struikgewas waren best wel storend. Helemaal weg kunnen poetsen door personeel van Endes. Auto is zowel van binnen als van buiten weer als nieuw. Snelle en vriendelijke service. "

  Cocky

 • "Knap stukje vakwerk geleverd aan mijn Audi Staat weer te glimmen in het zonnetje"

  Rene Schoutens

 • "Na wat krasschade door een kleine aanrijding maandag naar Endes Dordrecht gegaan voor advies. de ontvangst gaf me al een goed gevoel. De medewerker ging gelijk met de polijstmachine aan de slag voor een proef. Het resultaat was nu al positief. De volgende dag kon ik al terecht om op mijn eigen verzoek de hele auto te laten polijsten/poetsen inclusief twee koplampen die dof waren geworden. M'n 10 jaar oude karretje ziet er na de behandeling tegen een redelijke prijs weer prima blinkend uit. Complimenten voor de zeer vriendelijke medewerker Ali."

  Frank van den Broek

 • "Een of andere malloot had staan slijpen in de buurt van mijn auto, ik wist me geen raad meer. Via internet kwam ik bij Endes uit, hier advies gevraagd en besloten de auto hier te laten behandelen. Na een snelle afspraak de auto vandaag gebracht en alweer opgehaald. De plekjes zijn allemaal verdwenen en gelijk de dofheid van de koplampen laten verwijderen. Team Endes, hartelijk bedankt voor het goede advies, de snelle services en de bak koffie."

  Cees van Nijnatten

 • "Afgelopen week een abonnement voor de auto van mijn vrouw afgesloten voor algehele schoonmaak. De wachttijd voor een afspraak was heel kort. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De kwaliteit van schoonmaak is uitstekend. In Oktober gaat mijn eigen auto ook voor algehele schoonmaak naar de vestiging Dordrecht, het is het behoud van je auto. In 1 woord; uitstekend!!"

  Iedema

 • "Vanmiddag me auto opgehaald bij Ende's Car Wellness Dordrecht. Wat stond die te stralen in de zon. Zeer tevreden met het resultaat. Erg vriendelijk personeel en een SNELLE SERVICE. Van binnen ook nog is lekker gereinigd/gestofzuigd wat een service , kan met een schone auto op vakantie!!! 1 woord - grandioos. Kom zeker na me vakantie terug voor een Maandabonnement. Zo ga je met klanten om, mij complimenten."

  Dirk

 • "Auto zeer netjes van binnen gereinigd. Toen ik auto op kwam halen moest ik nog even wachten omdat ze hem na een nachtje staan nog extra naliepen. Goede service!"

  Sander van der Velden

 • "De vlekken in de bekleding zijn allemaal verdwenen en ook de buitenkant ziet er weer prima uit. Allen jammer dat door het poetsen de beschadigingen op de velgen wat beter zichtbaar waren?"

  Van zutphen

 • "Stickers laten verwijderen van polo. Auto zag er weer als nieuw uit!! Super schoonmaakservice! "

  R. Norbruis

 • "Beste medewerkers van Ende's Car Wellness, Hierbij wil ik jullie complimenteren voor de wijze waarop jullie mijn auto een geweldige make-over hebben gegeven. Toen ik hem op kwam halen, leek het alsof er een nieuw exemplaar stond. Zowel buiten als binnen zag het er fantastisch uit. In de dagen erna kreeg ik veel positieve reacties. Nogmaals hartelijk dank! Gerard Blokker "

  Blokpak Dienstverlening

 • "Ford Ka exterieur, interieur (Pakket 4 - Showroom Klaar) laten behandelen. Dit is prima gedaan, ook werden we netjes te woord gestaan. We zijn zeer tevreden, en hebben het al aangeraden aan vrienden en bekenden. "

  Antens

 • "In Dordrecht een afspraak gemaakt voor het verwijderen van een hardnekkige hars laag die over de auto lag na 3 weken onder de bomen te hebben gestaan. tevens de motorkap laten uitdeuken ( kleine putjes maar wel irritant gezicht ) 's morgens gebracht 's middags als nieuw weer opgehaald. SUPER tevreden en weer een nieuwe auto."

  René

 • "Prima service, snelle dienstverlening, goed meedenken en het resultaat is uitstekend in Dordrecht !!"

  Iedema

 • "Auto prachtig gereinigd en rookvrij gemaakt. Geweldige service: toen ik op deze site aangaf dat ik in eerste instantie weinig verschil merkte voor wat betreft de geur van sigaretten, werd ik gebeld met het aanbod het zonder meerprijs nog eens extra over te doen. Pluim voor Endes!"

  Ronald

 • "Honda Jazz SI glanst weer als nieuw. Jammer dat voor onderhoud van de ramen gebruikte flesjes (waren gebruikt voor onze auto (?)) voor nieuwprijs aangeschaft moesten worden. "

  Theo

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.