Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Na een volledige poets en polijstbehandeling binnen en buiten ziet mijn auto er weer 10x beter uit. Prima service. Een tevreden klant."

  Paul Bakker

 • "Na de aankoop van een (op zich hele nette) tweedehands auto, hebben we het interieur door Endes laten reinigen. Aan de buitenkant zag de auto er goed uit, maar in de bekleding zaten wat vettige vlekken van de hond van de vorige eigenaar, de auto rook niet zo fris van binnen en het leder van het stuur voelde plakkerig aan. Om ook aan de binnenkant een nette auto te hebben, heeft Endes het interieur gereinigd en een ozonbehandeling gedaan. Bij het ophalen bleek mijn verwachting overtroffen: ze hebben alle vlekken uit de bekleding gekregen, alle hondenharen waren verdwenen en zelfs de kofferbak was brandschoon! Ook de buitenkant hebben ze even gewassen als extra service, dus de auto is weer als nieuw! Naast de perfecte reiniging van de auto ook nog perfecte service en supervriendelijk personeel. Echt een aanrader!"

  Cindy

 • "Onlangs heb ik zakelijk een Mazda CX-5 overgenomen van een andere berijder. De auto had erg veel gebruiksporen van binnen en van buiten. In de bekleding zaten hardnekkige vlekken. Van buiten veel krasjes en harsplekken. Na twee keer door de wasstraat te zijn geweest waren de plekken nog niet weg. Op aanraden van vrienden en collega's ben ik doorverwezen naar Endes. Deze week heb ik mijn auto één dag weggebracht voor een grondige beurt interieur en exterieur. Ik was verbaasd van het resultaat. De auto is weer als nieuw! Lekker fris van binnen en weer glanzend van buiten! Een absolute aanrader."

  Faasse

 • "Heb mijn auto gebracht voor schoonmaken, en die zag er nog nooit zo schoon en glanzend uit. "

  j. cehaja

 • "Wij hebben gisteren onze zwarte Peugeot 206 sw voor een showroom klaar beurt gebracht. De auto was ivm onze honden die er altijd in meereizen behoorlijk vies. Daar heeft een hoop werk ingezeten, het resultaat was verbazingwekkend! Zowel van binnen als van buiten weer zo goed als nieuw en dat voor een auto van ruim 8 jaar. De klantvriedelijke en professionele benadering was zeer prettig. We zullen dit bedrijf aan raden! Jessia, Anky en hondje Pip."

  Jessica

 • "Onze Smart is weer als nieuw! Perfect gedaan."

  Ton

 • "Zwarte Volkswagen Polo (2012) met beige bekleding volledig laten reinigen. Keurig gedaan! Maar ook erg belangrijk, de service was top! Hier begrijpen ze hoe het moet. "

  Dirk de Swart

 • "Ik ben weer dolblij met mijn campertje, hij ziet er weer egaal en mooi glanzend uit. Bedankt voor dit vakwerk en meer nog voor de fijne service en adviezen die jullie mij hebben gegeven. Jullie zijn een aanrader (en dat zal ik doen ook). Klasse."

  Leny de Rooij

 • "Gisteren mijn Fiat500 weggebracht naar Endes. Na een heerlijk kopje koffie netjes naar huis gebracht en vervolgens weer opgehaald. Herkende mijn auto vervolgens bijna niet meer terug!! Zag er uit als nieuw!!! Ben erg kieskeurig qua service en dergelijke, maar dit was echt top!! Zeker voor herhaling vatbaar!!"

  T.Jansen

 • "Vorige week mijn Kia Sportage laten poetsen ivm krassen erop. Goed advies en goede uitleg met goede service. Bedankt Endes. Jullie komen jullie toezeggingen na. Kom zeker weer terug."

  Sabrina

 • "Ik heb mijn Peugeot 207 uit 2007 geheel laten cleanen om dat ik hem wilde verkopen. DE auto zag er weer uit als nieuw. Na 3 dagen op Marktplaats.nl direct de auto verkocht. De koper was meteen verkocht bij het zien van de auto. Bedankt Ende's!"

  Mirelle

 • "vandaag op maandag 4 - nov -2013 mijn auto met leer, interieur behandeling gehad, aandacht, eerlijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit ,en vakkundig. dus TOP service. nu binnen van mijn auto brand schoon , lekker fris .. nu kan ik met gerust hart in mijn auto zitten en rijen want ik heb hem pas 1 week nu weet ik zeker echt schoon is van binnen.. toekomst terug daar ?: JA Zeker. en buiten kant gewoon schoon gemaakt en velgen ook dat was gratis zelfs. Bedankt jongens "

  Halil

 • "Vorige week mijn auto laten poetsen ivm krassen erop. je krijg goede uitleg en goede service. Bedankt Baris. je komt je woorden na.kom zeker weer terug."

  Sabrina

 • "Schitterend gepoetst en prima service! Een aanrader!"

  Annemiek

 • "Zojuist mijn auto opgehaald bij Endes car wellness Breda. Zoals gewoonlijk perfecte service en klantvriendelijkheid. De auto glimt als een spiegel, alles is goed schoon en ruikt lekker. Bedankt Endes voor het tip top in orde maken van mijn auto. Tot de volgende keer."

  Dennis

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.