Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Stickers laten verwijderen van polo. Auto zag er weer als nieuw uit!! Super schoonmaakservice! "

  R. Norbruis

 • "Beste medewerkers van Ende's Car Wellness, Hierbij wil ik jullie complimenteren voor de wijze waarop jullie mijn auto een geweldige make-over hebben gegeven. Toen ik hem op kwam halen, leek het alsof er een nieuw exemplaar stond. Zowel buiten als binnen zag het er fantastisch uit. In de dagen erna kreeg ik veel positieve reacties. Nogmaals hartelijk dank! Gerard Blokker "

  Blokpak Dienstverlening

 • "Ford Ka exterieur, interieur (Pakket 4 - Showroom Klaar) laten behandelen. Dit is prima gedaan, ook werden we netjes te woord gestaan. We zijn zeer tevreden, en hebben het al aangeraden aan vrienden en bekenden. "

  Antens

 • "In Dordrecht een afspraak gemaakt voor het verwijderen van een hardnekkige hars laag die over de auto lag na 3 weken onder de bomen te hebben gestaan. tevens de motorkap laten uitdeuken ( kleine putjes maar wel irritant gezicht ) 's morgens gebracht 's middags als nieuw weer opgehaald. SUPER tevreden en weer een nieuwe auto."

  René

 • "Prima service, snelle dienstverlening, goed meedenken en het resultaat is uitstekend in Dordrecht !!"

  Iedema

 • "Auto prachtig gereinigd en rookvrij gemaakt. Geweldige service: toen ik op deze site aangaf dat ik in eerste instantie weinig verschil merkte voor wat betreft de geur van sigaretten, werd ik gebeld met het aanbod het zonder meerprijs nog eens extra over te doen. Pluim voor Endes!"

  Ronald

 • "Honda Jazz SI glanst weer als nieuw. Jammer dat voor onderhoud van de ramen gebruikte flesjes (waren gebruikt voor onze auto (?)) voor nieuwprijs aangeschaft moesten worden. "

  Theo

 • "zeer tevreden over het polijsten van mijn koplampen"

  AJ van Haperen

 • "Goede service, vriendelijk personeel, Zojuist mijn auto opgehaald voor een showroom klaar behandeling bij Ende's Car Wellness Dordrecht, super tevreden en verwachtingen meer dan waar gemaakt een TOP BEDRIJF! Zeker een aanrader voor iedereen die trots is op zijn auto."

  Laak

 • "Goede service, vriendelijk personeel en een zeer mooi resultaat na een behandeling bij endes car wellness. Zeker een aanrader voor iedereen die trots is zijn auto."

  patisserie Kapinga

 • "Onze beletterde Fiat 500 ziet er weer als nieuw uit zowel van buiten als van binnen. Prima vakwerk met een excellente service."

  Verstegen accountants

 • "Ik kon al heel snel terecht en werd zeer vriendelijk geholpen. Mijn auto ziet er van binnen en buiten weer als nieuw uit. Super."

  Hester Hochstenbach

 • "Onze 13 jaar oude Seat is als bijna nieuw teruggekomen na het schoonmaken /poetsen door Endes. Zelfs de bekleding was weer perfect schoon! Mijn vrouw was erg onder de indruk toen de auto weer thuis voor de deur stond. "

  Gerard Mathlener

 • "Maandag 08 juni mijn uit 1999 net aangeschafte Saab 9-3 afgeleverd bij Endes CarwelLens te Dordrecht. De auto heeft een beige interieur en was uitgewoond door een groep kettingrokende lassers die volgens mij met hun ketelpak in de auto hebben gezeten. Hij zag er dus niet uit. Zelf rook ik niet en je kan dan ook wel nagaan hoe deze auto er van binnen uitzag en de rooklucht was niet te harden . Ik had de tijd en heb het interieur laten schoonmaken en hierna een ozonbehandeling. Woensdag de auto weer opgehaald en het resultaat mag er wezen. Geen rooklucht meer te bekennen , de bekleding weer als nieuw, en de kunststofdelen ook weer als nieuw. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst nog zeker nog eens gebruik maken van de diensten van Endes Carwellness. Het bedrijf heeft een mooie overzichtelijke internetsite zodat je snel weet waar je aan toe bent."

  Een tevreden

 • "Ik kwam met een auto als een asbak en voor een niet roker is dat een crime. Maar nadat ze hem schoongemaakt hadden was hij fris en weer toonbaar. Ik ben de mannen dankbaar voor de goede zorgen en de professionele instellingen en handelswijze. Veel lof voor de mannen van Endes Dordrecht."

  Nell van de Graaf

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.