Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Bij Endes in Dordt onze 10 jaar oude Opel Combo showroom klaar laten maken, plus ozonbehandeling vanwege de nare geuren die na verloop van tijd ontstaan waren (rooklucht, vanille lucht 'verfrisser'). Na behandeling een wereld van verschil, alles binnen perfect schoon, ruikt fris als nieuw, buitenkant Combo goed schoon en glanzend. Prima service, netjes geholpen, duidelijke no nonsense uitleg vooraf over de behandeling en de resultaten."

  Drechtstad Automatisering

 • "Tiptop goede service en kwaliteitswerk geleverd!"

  Anoniem

 • "Tiptop goede service en kwaliteitswerk geleverd!"

  Anoniem

 • "Uitstekende services ....ben al jaren vaste klant eerst mijn OpelGTC laten poetsen en nu mijn nieuwe BMW echt klasse ben zeer tevreden."

  Jerrel

 • "De behandelde auto is herboren. Alles glimt en spiegelt zowel van binnen als van buiten. Zelfs onder de motorkap ziet het er wederom als nieuw uit. De mensen van Endes leveren de auto dan ook met trots af. Een bedrijf waar wij inmiddels de derde auto zo'n behandeling hebben laten uitvoeren. Dik Valk, een tevreden klant."

  Valk Logistic

 • "Mijn koplampen laten polijsten en laten behandelen met een beschermlaag. Mijn auto-garage adviseerde nieuwe koplampen omdat ze te dof zouden zijn voor de APK, gelukkig is deze behandeling een goed(koper) alternatief. Ze zien er echt weer uit als nieuw. Had dit niet verwacht. Daarnaast vriendelijk geholpen door het team in Breda."

  Anoniem

 • "vandaag autootje weer opgehaald, was veel krasschade ontstaan bij wasstraat, dus nooit meer wasstraat voor mij...ziet er weer als nieuw uit. "

  Charles

 • "Ook dit jaar heb ik mijn camper bij Endes laten schoonmaken. Ongelooflijk, hij ziet er weer uit als een zonnnetje, bumpers, treeplanken etc gezwart, ramen gezeemd en alles gepoetst, geweldig.en een uitstekende service. Bedankt"

  Leny

 • "Twee krassen over twee deuren en handgrepen, door moedwillige vandalisme. Keurige prijs gemaakt, ontvangst en afhandeling. Deuren zien er fantastisch als nieuw uit. Ongekende service voor een zeer scherpe prijs!! Nogmaals bedankt!"

  Clement Platenburg

 • "Mijn Honda Civic was van binnen en buiten als nieuw! Super! Helemaal tevreden met de service en behandeling! Geen detail overgeslagen ! Prime en snel service in Dordrecht! "

  Sasha Schepers

 • "Onlangs mijn matte koplampen laten polijsten bij de firma Endes. Geweldig resultaat voor een schijntje van de prijs van nieuwe koplampen. Enige dagen later werd ik door Endes gebeld of ik tevreden was met de werkzaamheden. Waar vind je op de dag van vandaag nog zo'n 'after service' ?? Kortom een prima bedrijf een echte aanrader."

  Toine Leijten

 • "Zojuist mijn auto opgehaald voor een exterieur behandeling, super tevreden en verwachtingen meer dan waar gemaakt "

  aspert Derks

 • "Onze auto gebracht in april 2015 en super mooi en schoon terug gekregen. Van binnen super strak en schoon en rook heel fris. Op het dak was boom hars ingetrokken en kregen dit er met een wasstraat beurt niet meer uit. Endes heeft de auto mooi gepolijst en hij glimde weer. Kortom helemaal top! Goede service voor een mooie prijs! Fam Garcia"

  Fernando Garcia

 • "Beste mensen, Bij deze wilde ik jullie nog eens van harte bedanken voor de geweldige vlotte service m.b.t het verwijderen van enkele vlekken op een stoelzitting van mijn auto. Het is in één woord samen te vatten,namelijk:PRIMA!!!"

  H.de Bel,Oudenbosch

 • "Auto netjes schoongemaakt (binnen en buiten) en conform afspraak de auto opgehaald en teruggebracht. Vriendelijke medewerkers en zeker een aanrader!"

  Wagemakers, Klaaswaal

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.