Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Top service! De auto is zowel van binnen als buiten grondig gereinigd. Hondenharen zijn verdwenen dankzij de extra service die ons is verleend zonder extra te betalen :) Het personeel is vriendelijk en deskundig."

  Sasha

 • "Mijn Saab 9.3 is door vandalen s'nachts helemaal overgoten met gele primer, zag er niet uit! Op indicatie van schadeketen van Gestel ben ik naar Endes car Cleaning gegaan waar men dit soort vandalisme niet eerder hadden gezien. Kap moest gedemonteerd worden en op een speciale manier gereinigd worden. Na een week werd ik opgebeld en de auto stond er weer als nieuw bij. Prima ontvangst vriendelijk personeel en een waarachtig goed product weer afgeleverd. Toppie"

  vd sluis Saab

 • "Cabrio kap laten reinigen en laten impregneren, ziet er weer gweldig uit. Er is wederom vakwerk geleverd"

  h.van etten

 • "Na een slechte slaap toch vanuit hotel in midden nederland de aanvang gemaakt naar Brabant te rijden. Vrij veel verkeer gaf me niet de gelegenheid de vlucht-strook op te gaan waarna een eerste overgave zich niet tegen liet houden. De enige optie die er overbleef was hopen dat dit niet weer zou gebeuren bleek ijdele hoop. Bij het arriveren in Breda zag de auto er niet meer uit. De volgende dag zelf getracht iets te reinigen maar dat was geen succes. Vrienden vertelden dat dit een klus was voor Endes. Ik heb de auto de volgende dag na afspraak gebracht, een toale beurt laten uitvoeren voor binnen en buiten en een nieuwe auto weer opgehaald. Een 10 met een griffel voor Endes."

  Z.T.Verhulst

 • "Na de vakantie was mijn 4 jaar oude Mini Cooper Cabrio heel erg vies. Toen ik hem 2,5 jaar geleden kocht, was mijn Mini Cooper Cabrio ook door deze firma showroomklaar gepoetst. Mijn dak is ook weer geimpreneerd. Ik heb een afspraak gemaakt en dat kon al binnen 1 week. Ook stond er een vervangende auto klaar voor mij. Topservice dus! "

  Anoniem

 • "Mijn auto was net afgekeurd door doffe koplampen. Op een donderdag gebeld voor een afspraak voor polijsten van de koplampen. Kon de volgende dag gelijk terecht in Breda/Dordrecht. Dordrecht was voor mij makkelijker. Werd netjes gebeld dat het polijsten gelukt was en de auto weer klaar stond. Kon, door mijn werktijden, de auto niet tijdens openingstijden ophalen maar ook daar werd een oplossing voor bedacht. Mijn auto is gisteren net goedgekeurd, ben dus erg blij. Bedankt voor de uitstekende service en de sleutel oplossing na sluitingstijd. Als extra service had hij ook nog mijn auto gestofzuigd en gewassen. Geweldig toch. "

  Een tevreden klant

 • "Een Golf vol met vlekken in de bekleding achtergelaten en de volgende ochtend voor 11 uur weer helemaal als nieuw terug! "

  My Rental Car

 • "Ik heb dinsdag mijn auto bij de vestiging in Dordrecht een ( onderhouds) poetsbeurt laten geven. Hij staat er weer prachtig bij te glimmen ! Ben keurig geholpen door vriendelijk personeel en Ali vroeg zelfs of hij mijn vloermat, waar een hardnekkige vlek in zat, als extra service mocht reinigen ! Dat is nog eens service !! Ik kom graag terug !"

  Jaco Stuut

 • "Auto was al mooi maar die vervelende krassen door struikgewas waren best wel storend. Helemaal weg kunnen poetsen door personeel van Endes. Auto is zowel van binnen als van buiten weer als nieuw. Snelle en vriendelijke service. "

  Cocky

 • "Knap stukje vakwerk geleverd aan mijn Audi Staat weer te glimmen in het zonnetje"

  Rene Schoutens

 • "Na wat krasschade door een kleine aanrijding maandag naar Endes Dordrecht gegaan voor advies. de ontvangst gaf me al een goed gevoel. De medewerker ging gelijk met de polijstmachine aan de slag voor een proef. Het resultaat was nu al positief. De volgende dag kon ik al terecht om op mijn eigen verzoek de hele auto te laten polijsten/poetsen inclusief twee koplampen die dof waren geworden. M'n 10 jaar oude karretje ziet er na de behandeling tegen een redelijke prijs weer prima blinkend uit. Complimenten voor de zeer vriendelijke medewerker Ali."

  Frank van den Broek

 • "Een of andere malloot had staan slijpen in de buurt van mijn auto, ik wist me geen raad meer. Via internet kwam ik bij Endes uit, hier advies gevraagd en besloten de auto hier te laten behandelen. Na een snelle afspraak de auto vandaag gebracht en alweer opgehaald. De plekjes zijn allemaal verdwenen en gelijk de dofheid van de koplampen laten verwijderen. Team Endes, hartelijk bedankt voor het goede advies, de snelle services en de bak koffie."

  Cees van Nijnatten

 • "Afgelopen week een abonnement voor de auto van mijn vrouw afgesloten voor algehele schoonmaak. De wachttijd voor een afspraak was heel kort. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De kwaliteit van schoonmaak is uitstekend. In Oktober gaat mijn eigen auto ook voor algehele schoonmaak naar de vestiging Dordrecht, het is het behoud van je auto. In 1 woord; uitstekend!!"

  Iedema

 • "Vanmiddag me auto opgehaald bij Ende's Car Wellness Dordrecht. Wat stond die te stralen in de zon. Zeer tevreden met het resultaat. Erg vriendelijk personeel en een SNELLE SERVICE. Van binnen ook nog is lekker gereinigd/gestofzuigd wat een service , kan met een schone auto op vakantie!!! 1 woord - grandioos. Kom zeker na me vakantie terug voor een Maandabonnement. Zo ga je met klanten om, mij complimenten."

  Dirk

 • "Auto zeer netjes van binnen gereinigd. Toen ik auto op kwam halen moest ik nog even wachten omdat ze hem na een nachtje staan nog extra naliepen. Goede service!"

  Sander van der Velden

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.