Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Twee krassen over twee deuren en handgrepen, door moedwillige vandalisme. Keurige prijs gemaakt, ontvangst en afhandeling. Deuren zien er fantastisch als nieuw uit. Ongekende service voor een zeer scherpe prijs!! Nogmaals bedankt!"

  Clement Platenburg

 • "Mijn Honda Civic was van binnen en buiten als nieuw! Super! Helemaal tevreden met de service en behandeling! Geen detail overgeslagen ! Prime en snel service in Dordrecht! "

  Sasha Schepers

 • "Onlangs mijn matte koplampen laten polijsten bij de firma Endes. Geweldig resultaat voor een schijntje van de prijs van nieuwe koplampen. Enige dagen later werd ik door Endes gebeld of ik tevreden was met de werkzaamheden. Waar vind je op de dag van vandaag nog zo'n 'after service' ?? Kortom een prima bedrijf een echte aanrader."

  Toine Leijten

 • "Zojuist mijn auto opgehaald voor een exterieur behandeling, super tevreden en verwachtingen meer dan waar gemaakt "

  aspert Derks

 • "Onze auto gebracht in april 2015 en super mooi en schoon terug gekregen. Van binnen super strak en schoon en rook heel fris. Op het dak was boom hars ingetrokken en kregen dit er met een wasstraat beurt niet meer uit. Endes heeft de auto mooi gepolijst en hij glimde weer. Kortom helemaal top! Goede service voor een mooie prijs! Fam Garcia"

  Fernando Garcia

 • "Beste mensen, Bij deze wilde ik jullie nog eens van harte bedanken voor de geweldige vlotte service m.b.t het verwijderen van enkele vlekken op een stoelzitting van mijn auto. Het is in één woord samen te vatten,namelijk:PRIMA!!!"

  H.de Bel,Oudenbosch

 • "Auto netjes schoongemaakt (binnen en buiten) en conform afspraak de auto opgehaald en teruggebracht. Vriendelijke medewerkers en zeker een aanrader!"

  Wagemakers, Klaaswaal

 • "Vorig jaar onze Transporter bus laten poetsen, schoonmaken plus lakverzegeling aanbrengen, Vandaag laten controleren. Bus ziet er weer als nieuw uit, zowel van buiten als van binnen. Perfect bedrijf. Kan het aan iedereen aanraden."

  stichting Het Schipperskind

 • "Nadat er een kots incident had plaatsgevonden in mijn auto op andermans kosten mijn auto laten reinigen bij Endes Car Welness. Deze is uitstekend schoongemaakt. Mijn auto zag er weer als nieuw uit van binnen. Zeer tevreden over het resultaat zelfs een korte ozon behandeling uitgevoerd. Personeel is vriendelijk en professioneel. Zaak ziet er schoon en ruim uit. Heel erg bedankt voor jullie service."

  James

 • "Mijn auto weer als nieuw iedere maand als ik hem weer laat poetsen bij Endes. Super tevreden."

  Harry Edelman

 • "Net de Range Rover opgehaald en zag er werkelijk showroom nieuw uit! Goed gedaan Endes, aanrader voor de echte autoliefhebber."

  Robert Bisschops

 • "Ik heb mn erg vieze auto naar car welness dordrecht gebracht. En als NIEUW terug gekregen . Goede service en keurige afhandeling."

  vd brugge

 • "Ongeveer 3 x per jaar laat ik mijn BMW X1 door Endes volledig van binnen en buiten reinigen en poetsen, je krijgt de auto werkelijk als nieuw terug, klasse!!"

  Caroline Stockpoint Cosmetics

 • "Ik laat iedere twee weken mijn auto (via een abonnement) door Endes poetsen, en iedere keer staat de auto weer als nieuw bij! Ik kan het iedereen aanraden om dit ook te laten doen, niets dan lof voor de jongens van Endes Dordrecht!"

  Harry Norbruis Stockpoint Cosmetics

 • "De auto heeft zowel binnen als buiten als onder de motorkap de perfecte behandeling gekregen, bijna als nieuw. Geen detail overgeslagen ! Wat natuurlijk niet kan is mijn Volvo S40 in de duurste categorie plaatsen terwijl de Volvo V40/V50 een categorie goedkoper vermeld staan. Kom ik in de showroom in Dordrecht houdt men nog vol dat het klopt ook. Maar na het lezen van deze ervaring wordt het verschil meteen teruggestort. TOP ! Zo ga je met klanten om "

  E. Kleinkramer

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.