Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Vorige week een sterk vervuilde bedrijfsauto naar Endes gebracht in de hoop deze toonbaar en netjes te kunnen laten maken voor de nieuwe berijder. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen! Ongelofelijk wat zij gedaan hebben. Wij zijn zeer tevreden en zullen in voorkomend geval zeker weer gebruik maken van Endes."

  Van Wijnen B.V.

 • "Gisteren mijn auto bij Ende's Car Wellness gebracht, wat een super ervaring!! Mijn auto is als nieuw! zo mooi! En de service is echt geweldig en gaat heel soepel, ik moest gewoon werken en kreeg een vervangende auto mee. Hartstikke bedankt Ende's Car Wellness, ik kom zeker terug :-)"

  Judith

 • "De bom opgehaald, en voor de tweede keer verrast worden door het mooie resultaat! Voor een kleine prijs, wordt de auto prachtig gepoetst. Nog wel een probleempje gehad m.b.t. een missende zijspiegel, maar dit werd alsnog goed opgelost door het bedrijf! Ik kan ieder aanraden om de auto te laten poetsen bij dit bedrijf, je auto zal netter zijn, dan wanneer deze uit de showroom kwam rijden. "

  Serge

 • "Vandaag mijn auto laten doen en na twee jaar kwam hij weer als nieuw te voorschijn een absolute aanrader"

  Johan

 • "Twee auto's ingeleverd (Ford Fiesta en Ford Focus) bij Endes. Goede service. De auto werd bij ons bedrijf opgehaald en eind van de middag weer afgeleverd. Ik hoefde zelf nergens hen. Klaar terwijl ik aan het werk was. De auto's zagen er weer als nieuw uit. De velgen waren superschoon. Van binnen ook heel schoon en weer lekker fris. Er zat zelfs een soort wax beschermlaag op de auto want het vuil blijft nu ook niet op de auto zitten. Valt er zo van af. Misschien voor sommige mensen veel geld maar wel echt de moeite waard."

  Anoniem

 • "Na de ontvangst van de auto van de leasemaatschappij was de auto compleet vervuild. Nadat Endes de auto heeft gecleaned is de auto weer als nieuw!"

  O. Dolk

 • "Vandaag is mijn auto 'showroom klaar' gemaakt, de verwachtingen zijn helemaal waargemaakt en eigenlijk ook overtroffen. De auto ziet, voelt en ruikt als nieuw, echt alles ziet er prima schoongemaakt uit. Ik heb ook gebruik gemaakt van de haal- en brengservice, verliep ook vlot en netjes, prima extra service!! Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, compliment!"

  Jelle

 • "Na een grondige verbouwing aan ons huis was de auto ook toe aan een opknapbeurt. Dat hebben ze bij Endes op een perfecte manier gedaan, er staat een 'nieuwe' auto in onze nieuwe garage."

  Gerwin

 • "Na een volledige poets en polijstbehandeling binnen en buiten ziet mijn auto er weer 10x beter uit. Prima service. Een tevreden klant."

  Paul Bakker

 • "Na de aankoop van een (op zich hele nette) tweedehands auto, hebben we het interieur door Endes laten reinigen. Aan de buitenkant zag de auto er goed uit, maar in de bekleding zaten wat vettige vlekken van de hond van de vorige eigenaar, de auto rook niet zo fris van binnen en het leder van het stuur voelde plakkerig aan. Om ook aan de binnenkant een nette auto te hebben, heeft Endes het interieur gereinigd en een ozonbehandeling gedaan. Bij het ophalen bleek mijn verwachting overtroffen: ze hebben alle vlekken uit de bekleding gekregen, alle hondenharen waren verdwenen en zelfs de kofferbak was brandschoon! Ook de buitenkant hebben ze even gewassen als extra service, dus de auto is weer als nieuw! Naast de perfecte reiniging van de auto ook nog perfecte service en supervriendelijk personeel. Echt een aanrader!"

  Cindy

 • "Onlangs heb ik zakelijk een Mazda CX-5 overgenomen van een andere berijder. De auto had erg veel gebruiksporen van binnen en van buiten. In de bekleding zaten hardnekkige vlekken. Van buiten veel krasjes en harsplekken. Na twee keer door de wasstraat te zijn geweest waren de plekken nog niet weg. Op aanraden van vrienden en collega's ben ik doorverwezen naar Endes. Deze week heb ik mijn auto één dag weggebracht voor een grondige beurt interieur en exterieur. Ik was verbaasd van het resultaat. De auto is weer als nieuw! Lekker fris van binnen en weer glanzend van buiten! Een absolute aanrader."

  Faasse

 • "Heb mijn auto gebracht voor schoonmaken, en die zag er nog nooit zo schoon en glanzend uit. "

  j. cehaja

 • "Wij hebben gisteren onze zwarte Peugeot 206 sw voor een showroom klaar beurt gebracht. De auto was ivm onze honden die er altijd in meereizen behoorlijk vies. Daar heeft een hoop werk ingezeten, het resultaat was verbazingwekkend! Zowel van binnen als van buiten weer zo goed als nieuw en dat voor een auto van ruim 8 jaar. De klantvriedelijke en professionele benadering was zeer prettig. We zullen dit bedrijf aan raden! Jessia, Anky en hondje Pip."

  Jessica

 • "Onze Smart is weer als nieuw! Perfect gedaan."

  Ton

 • "Zwarte Volkswagen Polo (2012) met beige bekleding volledig laten reinigen. Keurig gedaan! Maar ook erg belangrijk, de service was top! Hier begrijpen ze hoe het moet. "

  Dirk de Swart

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.