Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Gisteren mijn Fiat500 weggebracht naar Endes. Na een heerlijk kopje koffie netjes naar huis gebracht en vervolgens weer opgehaald. Herkende mijn auto vervolgens bijna niet meer terug!! Zag er uit als nieuw!!! Ben erg kieskeurig qua service en dergelijke, maar dit was echt top!! Zeker voor herhaling vatbaar!!"

  T.Jansen

 • "Vorige week mijn Kia Sportage laten poetsen ivm krassen erop. Goed advies en goede uitleg met goede service. Bedankt Endes. Jullie komen jullie toezeggingen na. Kom zeker weer terug."

  Sabrina

 • "Ik heb mijn Peugeot 207 uit 2007 geheel laten cleanen om dat ik hem wilde verkopen. DE auto zag er weer uit als nieuw. Na 3 dagen op Marktplaats.nl direct de auto verkocht. De koper was meteen verkocht bij het zien van de auto. Bedankt Ende's!"

  Mirelle

 • "vandaag op maandag 4 - nov -2013 mijn auto met leer, interieur behandeling gehad, aandacht, eerlijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit ,en vakkundig. dus TOP service. nu binnen van mijn auto brand schoon , lekker fris .. nu kan ik met gerust hart in mijn auto zitten en rijen want ik heb hem pas 1 week nu weet ik zeker echt schoon is van binnen.. toekomst terug daar ?: JA Zeker. en buiten kant gewoon schoon gemaakt en velgen ook dat was gratis zelfs. Bedankt jongens "

  Halil

 • "Vorige week mijn auto laten poetsen ivm krassen erop. je krijg goede uitleg en goede service. Bedankt Baris. je komt je woorden na.kom zeker weer terug."

  Sabrina

 • "Schitterend gepoetst en prima service! Een aanrader!"

  Annemiek

 • "Zojuist mijn auto opgehaald bij Endes car wellness Breda. Zoals gewoonlijk perfecte service en klantvriendelijkheid. De auto glimt als een spiegel, alles is goed schoon en ruikt lekker. Bedankt Endes voor het tip top in orde maken van mijn auto. Tot de volgende keer."

  Dennis

 • "Persoonlijke aandacht, eerlijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit komen samen bij dit bedrijf. Ik ben met een bijzonder goed gevoel weggegaan. Een aanrader!"

  Thijn

 • "In augustus een BMW X3 van 2007 gekocht en die heb ik op advies van een buurtgenoot laten reinigen door Ende's. Baris heeft me goed voorgelicht en heeft zijn woorden omgezet in daden met zijn collega's. Auto ziet er als nieuw uit, fantastisch. Ende's is dus een absolute aanrader!"

  Jorn Knielman

 • "Geweldig goed werk geleverd met mijn carbio. Ik heb veel veel bekijks. dacht eerst dat het aan mij lag, maar merk steeds vaker dat het aan de auto ligt. Complimenten !"

  Stef

 • "Onze auto ziet er weer fantastisch uit, complimenten. Na het reinigen en poetsen van de auto is er niets maar te zien van alle super kleine krasjes van het veelvuldig wassen in een wasstraat. Daarnaast is het interieur gedaan, leren bekleding gereinigd en geconditioneerd, fantastisch. Gewoon weer een nieuwe auto. Nogmaals complimenten..."

  Wilfred Korporaal

 • "Hierbij mijn complimenten voor het schoonmaak werk en poets werk aan de brandweer wagen. Hij ziet er weer op en top uit. Met vriendelijke groet, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid B (Bastiaan) Struijk Medewerker materiaal en logistiek Brandweer Molenwaard"

  Bastiaan Struijk Brandweerwagen

 • "Graag wil ik hierbij mijn waardering uitspreken voor jullie bedrijf. Ik heb nu met twee verschillende auto’s en behandelingen mogen ervaren dat jullie je belofte op de website méér dan waarmaken! Onze Alfa die onder de krassen zat is na een uitgebreide exterieurbehandeling weer helemaal diep glanzend en als nieuw. Alle krassen zijn weg. Onze Volvo is op vakkundige wijze ontdaan van parkeerdeukjes. Niks meer van te zien! Ook een pluim voor jullie persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Bij deze wil ik dan ook een afspraak maken voor een behandeling (interieur en exterieur) van de Volvo (V70, donkerblauw metallic, wit-lederen interieur). Graag hoor ik wanneer dit mogelijk is."

  Bart Pels Diversen

 • "Mijn Mini ziet er weer tip top uit na de poetsbeurt. Geweldig hoe jullie dat doen. Hij kan zo de showroom in. Jullie leveren een uitstekende service en al het personeel is bijzonder vriendelijk en zeer beleefd. Ik zal jullie zeker bij anderen aanraden. Het is heerlijk weer nu dus ik rij lekker met mijn kap open in mijn zo goed als nieuwe Mini. Super bedankt!"

  Juliska

 • "Mijn seat ging in de verkoop en was van binnen niet heel fraai meer, kringen op de stoelen etc. De auto bij Endes weggebracht en ik wist niet wat ik zag toen ik de auto weer ging halen. Als nieuw!!!! De koper van mijn auto zei later: het lijkt wel alsof er nog nooit iemand ingezeten heeft. En alles rook fris en voelde fris. Geweldig. Na aanschaf van onze 'nieuwe' auto hebben we deze ook bij Endes laten reinigen. En wederom helemaal top. Tel voortaan een klein beetje extra kosten op bij de aanschafprijs van je auto en laat deze reinigen. Meer dan de moeite waard!"

  Judith

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.