Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Zo! Auto is méér dan showroomklaar! Lakschades aangetipt, alle kieren helemaal schoon, de randen onder de achterklep, onder de motorkap en de lijmresten van de stickers weg. Fantastisch! Zo kan zelfs een auto van 13 jaar oud er weer als nieuw uitzien. Fijn en snel geholpen. Echt een aanrader!"

  Sabine B

 • "Auto ziet er zeer netjes uit van binnen lekker fris gereinigd. Vriendelijk personeel en een zeer mooi resultaat bij Ende's Car Wellness te Dordrecht. Super tevreden een top bedrijf!! Zeker een aanrader."

  dhr. Schrouwen

 • "Ons rijdend visitekaartje weer als nieuw. TOP."

  dhr. van Rijswijk

 • "Al twee keer gebruik moeten maken van de service. Het wordt altijd snel en perfect gedaan. Een aanrader voor kleine schade reparaties."

  Mevr. van Gaasbeek

 • "Toyota Celica voor onze trouwdag onder handen laten nemen in Dordrecht. Bepaalde kunstof delen waren gebladderd en verder kon hij wel een schoonmaakbeurtje gebruiken. De afspraak maken met wat er nu precies gespoten moest worden en wanneer het nu klaar zou zijn ging een beetje moeizaam, maar het eindresultaat was volledig naar wens en keurig op tijd . Veel complimenten gehad en hij ziet er nog steeds erg mooi uit."

  E. Ströhmeijer

 • "Goede services, afspraak is afspraak, vriendelijk personeel en goed werk geleverd. Buiten het showroomklaar maken van de auto heb ik ook pitjes laten verwijderen met erg goede resultaten. De auto glanst en is strak als nieuw. Krasjes wegpoetsen valt iets tegen, je hoopt dat ze weg zijn maar zijn zeker minder zichtbaar maar niet onzichtbaar. Het wassen van de auto is eenvoudig nu de lak in de was staat en van alle verontreinigingen is ontdaan en eenvoudig om bij te houden. Wat mij betreft zeker een aanrader "

  een tevreden klant, Marc

 • "Ik heb mijn auto tweedehands gekocht. De kleur (donkerblauw) was een beetje dof geworden. Waarschijnlijk door veelvuldig langs de wasstraat te rijden. Endes heeft hem weer helemaal op en top gepolijst en ook de koplampen zijn onder handen genomen. Hij is weer als nieuw!"

  Bob

 • "Vorige week mijn auto weg gebracht, er was een pak melk over de bekleding gevallen. Toen ik hem op kwam halen was die weer als nieuw. Fantastisch bedrijf, helemaal top. Werd ook nog even op locatie afgezet, wat een goede service! Ik kom zeker terug!"

  Jordy Kuijsters

 • "Top service! De auto is zowel van binnen als buiten grondig gereinigd. Hondenharen zijn verdwenen dankzij de extra service die ons is verleend zonder extra te betalen :) Het personeel is vriendelijk en deskundig."

  Sasha

 • "Mijn Saab 9.3 is door vandalen s'nachts helemaal overgoten met gele primer, zag er niet uit! Op indicatie van schadeketen van Gestel ben ik naar Endes car Cleaning gegaan waar men dit soort vandalisme niet eerder hadden gezien. Kap moest gedemonteerd worden en op een speciale manier gereinigd worden. Na een week werd ik opgebeld en de auto stond er weer als nieuw bij. Prima ontvangst vriendelijk personeel en een waarachtig goed product weer afgeleverd. Toppie"

  vd sluis Saab

 • "Cabrio kap laten reinigen en laten impregneren, ziet er weer gweldig uit. Er is wederom vakwerk geleverd"

  h.van etten

 • "Na een slechte slaap toch vanuit hotel in midden nederland de aanvang gemaakt naar Brabant te rijden. Vrij veel verkeer gaf me niet de gelegenheid de vlucht-strook op te gaan waarna een eerste overgave zich niet tegen liet houden. De enige optie die er overbleef was hopen dat dit niet weer zou gebeuren bleek ijdele hoop. Bij het arriveren in Breda zag de auto er niet meer uit. De volgende dag zelf getracht iets te reinigen maar dat was geen succes. Vrienden vertelden dat dit een klus was voor Endes. Ik heb de auto de volgende dag na afspraak gebracht, een toale beurt laten uitvoeren voor binnen en buiten en een nieuwe auto weer opgehaald. Een 10 met een griffel voor Endes."

  Z.T.Verhulst

 • "Na de vakantie was mijn 4 jaar oude Mini Cooper Cabrio heel erg vies. Toen ik hem 2,5 jaar geleden kocht, was mijn Mini Cooper Cabrio ook door deze firma showroomklaar gepoetst. Mijn dak is ook weer geimpreneerd. Ik heb een afspraak gemaakt en dat kon al binnen 1 week. Ook stond er een vervangende auto klaar voor mij. Topservice dus! "

  Anoniem

 • "Mijn auto was net afgekeurd door doffe koplampen. Op een donderdag gebeld voor een afspraak voor polijsten van de koplampen. Kon de volgende dag gelijk terecht in Breda/Dordrecht. Dordrecht was voor mij makkelijker. Werd netjes gebeld dat het polijsten gelukt was en de auto weer klaar stond. Kon, door mijn werktijden, de auto niet tijdens openingstijden ophalen maar ook daar werd een oplossing voor bedacht. Mijn auto is gisteren net goedgekeurd, ben dus erg blij. Bedankt voor de uitstekende service en de sleutel oplossing na sluitingstijd. Als extra service had hij ook nog mijn auto gestofzuigd en gewassen. Geweldig toch. "

  Een tevreden klant

 • "Een Golf vol met vlekken in de bekleding achtergelaten en de volgende ochtend voor 11 uur weer helemaal als nieuw terug! "

  My Rental Car

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.