Reservation
Contactgegevens

Definitieve prijs kan afwijken na het inspecteren van uw auto in onze vestiging.

Klantervaringen
 • "Vandaag mijn Opel Zafira opgehaald, ik had hem weggebracht voor een poetsbeurt. Tevens hebben ze de onderkant van mijn voorportier opnieuw gespoten. Het resultaat was echt top!!!. Het personeel is vriendelijk en je wordt op een correcte manier geholpen. Ik ga zeker nog terug."

  Patrick

 • "Mijn nieuwe aanwinst, een Opel Meriva, na een poetsbeurt aanschouwd te hebben was ik zeer verheugd en verrast. Mijn dank aan jullie deskundigheid ( en mede dank aan Hans Mol, een zeer goede vriend van Hilco Knol). Klasse, Arie Groeneweg"

  Arie Groeneweg

 • "onze opel gebracht en deze is zeer vakkundig gepoetst en in de was gezet het resultaat is fantastisch! personeel erg vriendelijk en behulpzaam een aanrader! "

  hans

 • "Vandaag mijn 10 jaar oude Mini Copper voor een grondige 'buiten' beurt weggebracht. Mijn witte dak was volledig aangeslagen door aanslag van de bomen. na de beurt heb ik mijn auto als nieuw op kunnen halen. Meer dan tevreden over het resultaat. Hij staat als nieuw weer te glimmen. Ik zal de service en zeker de klantvriendelijke benadering als zeer positief bij vrienden en bekenden aanraden. Top werk! dank jullie wel"

  Jacobine

 • "Heb ongeveer 1 week geleden me auto hier gebracht voor een lak beurt aangezien er veel krassen over de auto zaten. Eerder een afspraak gemaakt en daar tot een overeenkomst gekomen over de prijs. Het resultaat was verbluffend! Ik had het zelf niet zo goed verwacht, ze hebben meer gedaan dan ze beloven want zo zijn me velgen en banden ook schoongemaakt terwijl ik een deal had gemaakt over puur de lak. Maar meer is nooit verkeerd! Super top! "

  Mark

 • "Mijn net aangeschafte occasion Honda Civic Hybrid om 08:00 uur 's ochtends, waar de vorige eigenaar overduidelijk vaak mee door de wasstraat geweest was, ingeleverd voor een poetsbeurt van binnen en van buiten. Om 15:30 kon ik een prachtig glimmende auto ophalen die er als nieuw uit zag ! Keurig te woord gestaan en keurige afhandeling, hulde !"

  Johan

 • "Super service, mijn VOLVO V60 D6 weer helemaal als nieuw. Nette jongens, echt een aanrader! Na mijn 'showroom ready' behandeling gelijk maar even abonnement afgesloten."

  Joery

 • "vandaag 26-08-2014 mijn zwarte auto opgehaald zag er weer zgan uit hij zat onder de vogelpoep vlekken en die zijn weer helemaal verdwenen top gedaan heren"

  arjan

 • "Geweldige service, klantvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig werk dat zijn maar enkele woorden die dit bedrijf typeren. Ik heb een vervelende kras op de achterklep van mijn auto laten verwijderen en ben uitermate tevreden over het resultaat. Ik woon in Maastricht, maar heb graag een ritje naar Breda hiervoor over. Bedankt, Alexander."

  Alexander Godschalk

 • "Helaas de mooie teksten op de website over de velgen reparatie klopt niet. Volgens de meneer aan de balie in Dordrecht doet Endes car wellnes dit niet. Ook niet toen ik zie het staat wel op jullie website. Ok jammer , dan maar naar een echte velgen reparateur."

  Willem Poot

 • "Geweldige service en wat een klant vriendelijkheid! Mijn zakelijk auto heb ik gebracht omdat de auto naar rook stonk. Hebben ze er geprobeerd uit te halen maar na een tijd kwam de rook lucht weer terug, zonder problemen of extra kosten kon ik de auto weer brengen voor een 24uurs behandeling. En met effect!! Ik ben een paar weken later voor mijn privé auto ook weer naar endes gegaan en de auto zag er weer als nieuw uit! De auto heeft mij verkoop 1250,- meer opgebracht dan in eerste instantie werd betaald. Kortom een top bedrijf met een top service en zeer vakbekwaam personeel!!"

  Stephan

 • "Ook ik kan alleen maar enthousiast zijn over de service van Endes Car Welness Dordrecht. Mijn te vieze auto is helemaal omgetoverd tot een showroom exemplaar! Echt alles was aangepakt! Wat een trots om in zo'n glimmende auto te rijden. Echt een top service en zeker een aanrader!"

  Marina

 • "Ook ik kan alleen maar enthousiast zijn over de service van Endes Car Welness Dordrecht. Mijn te vieze auto is helemaal omgetoverd tot een showroom exemplaar! Echt alles was aangepakt! Wat een trots om in zo'n glimmende auto te rijden. Echt een top service en zeker een aanrader!"

  Marina

 • "Ik was die collega, die enthousiast geworden was van het verhaal van de Berlingo-rijder, en, hoewel ik uit Den Haag moet komen, had ik met met hem afgesproken om mijn auto door Endes in Dordrecht te laten reinigen. Nou, hij had niets teveel gezegd. Brandschoon, en de meeste krassen (niet alle, waren te diep) verwijderd. En ook onder de motorkap zag het er weer spic en span uit. Ik vond het bedrag reuze meevallen, zeker als je bedenkt dat je voor een Waxoyl behandeling op een nieuwe auto vaak al €150 moet betalen."

  Ger en

 • "Vandaag mijn mini cabrio opgehaald Geweldig een nieuwe auto echt niet te geloven. Mijn cabrio dak was wat groen uitgeslagen, heb weer een nieuw dak! Ook zijn de parkeerdeukjes verwijderd. Ben heel blij staat een glimmende mini op de oprit! De service was heel fijn . Afspraak maken online werkt prima. Volgende keer ga ik zeker weer naar endes."

  Fieke

Plaats een klantervaring
Uw bericht is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

Uw aanvraag is ontvangen.

U wordt zo snel mogelijk teruggebeld door onze klantenservice.

error
Fout

Onbekende fout. Probeert u het later nog een keer.